Puya cu Elena Ionescu si Vescan - Pasiune - HiT -

XessionMusicVlog va prezenta saptamanal piesele artistilor Puya, Vescan, Elena Ionescu, Anastasia, Ester si Mahia Beldo si invitatii lor, realizate in studioul Scandalos Music. Incepem aceasta serie cu o piesa semnata de Puya, alaturi de Elena Ionescu si Vescan - Pasiune.

Proiectul porneste la drum cu o piesa dedicatata tuturor artistilor, care inca se zbat sa obtina recunoasterea talentului lor. Pasiune  a fost compusa de Mahia Beldo, compozitor si producator pentru piese precum Maidanez, Cand luminile se sting - Alina Eremia, Al tau impiedicat - Vescan.

In saptamanile urmatoare vor fi lansate si single-urile “ Las-o...” – Vescan feat. Florin Ristei, “Nu oferi” - Anastasia si “Maine e o noua zi” – Puya si Anastasia.

Single-urile din XsessionMusicVlog vor fi lansate in fiecare joi la ora 20.00 pe Youtube, in timp ce Puya, Vescan si ceilalti artisti Scandalos Music isi vor contiuna in 2016 turneul in aer liber Noi sa fim sanatosi. Elena Ionescu merge pe cont propriu, dupa ce ea si trupa Mandinga au ales sa mearga pe drumuri diferite, in timp ce Vescan a colaborat recent cu Bibanu MixXL pentru piesa Iarta. 

Va place noua piesa lansata de Puya? 

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Albertos HiT - Moderator Online

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Puya cu Elena Ionescu si Vescan - Pasiune - HiT -

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact