Rihanna feat. Drake - Work (videoclip nou)

Rihanna si Drake petrec in cel mai nou clip al cantaretei, Work. Fata de alte videoclipuri, Work nu e nimic elaborat, ci doar un house party in care toata lumea se simte bine, inclusiv Riri care ne arata ca stie sa danseze cat se poate de provocator.

Practic, avem doua videoclipuri diferite - un party la care Rihanna isi aniverseaza cei 28 de ani, regizat de Director X, si un al doilea, in care apar doar ea si Drake, regizat de Tim Erem.

Work e primul single lansat oficial de pe albumul ANTI, aparut recent si indelung asteptat de fanii cantaretei. Piesa a ajuns oficial pe prima pozitie in Hot 100, in Hot R&B/ Hip-Hop Songs si pe prima pozitie in clasamentul din Marea Britanie. La cum a inceput campania de promovare a acestei noi perioade din cariera cantaretei nu ne-am fi asteptat sa ajunga pana aici. Lansarea albumului a fost cu probleme, in care TIDAL si Universal au dat vina unii pe altii, in schimb, Work a reusit sa ajunga in topurie iTunes din mai multe teritorii, direct pe prima pozitie. Intre timp, Riri se pregateste de un turneu mondial, care la fel a inceput prost, prin amanarea primelor concerte programate chiar in aceasta luna.

Va place videoclipul pentur Work?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Zuza Moderator Online HiTFM

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

DannY HiT - Moderator Radio

Daniel Rusu - Moderator Online Radio HiT FM

Denys HiT - Moderator Online