Robert Toma - Cum traieste lumea buna (videoclip nou)

  Radio HiT FM prezinta : Robert Toma ne spune o poveste de iubire dintre un baiat simplu si o fata careia nu ii lipseste nimic -Cum traieste lumea buna.

  O coproductie Cat Music - DeMoga Music, piesa "Cum traieste lumea buna" este compusa de catre Robert Toma, Marius Moga si Adrian Klein. Piesa are un videoclip urban, filmat in centrul Bucurestiului, in regia lui Iankoo. Personajul principal din clip este dansatorul Boghian “Boghi” George, castigator al emisiunii "Dansez pentru tine".

  Robert Toma a reusit sa stranga 50 de milioane de views la piesele pe care le-a lansat pana acum: Tot ce mi-a ramas, impreauna cu Adda si Liviu Teodorescu, Toata vara, impreuna cu Marius Moga, iar alaturi de Amna a venit cu piesa In oglinda, track care a ajuns in topul difuzarilor de la noi.

  Va place noua piea Robert Toma?

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel