Robert Toma feat. Jovanna - Binele ce imi face rau

Dupa ce a debutat alaturi de Liviu Teodorescu si Adda cu piesa Tot ce mi-a ramas, Robert Toma vine cu un nou single - Binele ce imi face rau. Piesa e un featuring cu Jovanna, pe care am cunoscut-o prin intermediul concursului Vocea Romaniei si apare direct cu videoclip. 

O coproductie Cat Music si DeMoga Music, piesa este compusa de catre Robert Toma, in “Tabara de Muzica 3” - la Cheia, impreuna cu Liviu Teodorescu, Loredana Cavasdan, Adda, Marius Moga, Ionut "Yogi" Vasilache si Mircea Pavilcu.

Jovanna este o tanara artista originara din Serbia, semifinalista a emisiunii concurs Vocea Romaniei. Dupa show, artista a intrat in echipa de artisti, producatori si compozitori DeMoga Music, iar piesa Binele ce imi face rau este prima colaborare lansata de catre cantareata.

Pe Robert Toma il ascultati zilele acestea cu piesa In oglinda, piesa lansata alaturi de Amna care a reusit sa ajunga deja in topul difuzarilor de pe radio. In plus, el a colaborat si cu Marius Moga la piesa Toata vara, care la fel a intrat in clasamentul difuzarilor si de-a lungul timpului a mai compus pentru Andra, Marius Moga, Ruby, Amna, Adela Popescu, Adda sau Liviu Teodorescu.

Va place noua piesa Robert Toma?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Robert Toma feat. Jovanna - Binele ce imi face rau

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact