Ruby & Dorian Popa - Buna, ce mai zici (videoclip nou)

Ruby si Dorian Popa incheie o relatie care nu mai merge, iar fiecare alege sa termine povestea intr-un mod diferit. Buna, ce mai zici se lanseaza direct cu un videoclip plin de nostalgie, filmat in orasul iubirii.

Ca sa fie sigura ca s-a terminat cu povestea de iubire, Ruby merge pana la Paris pentru a taia lacatul de pe podul in care mii de indragostiti isi pun sperata pentru o iubire vesnica. Imbracata intr-o rochie rosie, Ruby se plimba pe strazile Parisului, in timp ce Dorian sta intr-un Bucuresti acoperit de ploaie. O coproductie Cat Music si MediaPro Music, piesa Buna, ce mai zici? este compusa si produsa de catre Shift, David Ciente, Loredana Cavasdan, What's Up si Alex Cotoi.

Ruby s-a auzit la radio in ultima perioada cu piesa Nu pune la suflet, alaturi de What's Up, dar a colaborat si cu Dorian Popa si Morosanu pentru Lasa cucu-n pace. Pe Dorian l-am ascultat alaturi de Corina cu piesa Nimeni altcineva, ajunsa in topul difuzarilor de pe radio.

Va place single-ul celor doi?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Ruby & Dorian Popa - Buna, ce mai zici (videoclip nou)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact