Sasha Lopez x DARA - Gasoline - Videoclip nou

Sasha Lopez și DARA își unesc forțele și lansează "Gasoline", o piesă perfectă de dans. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

În ultimii patru ani, Sasha Lopez și DARA au creat hit-uri ce au ajuns în topurile din România. Primul lor succes în aceasta formulă a fost "Smoke me", piesă ce a ocupat primul loc în topul Shazam în România, Bulgaria și Turcia și a acumulat peste 12 milioane de vizualizări și 1 milion de stream-uri într-o lună. Cei doi artiști au colaborat și pentru "Butterfly Dance" și "Chemical".

După multiple realizări, cei doi artiști surprind acum publicul cu o colaborare care trece granița de producție muzicală, aducând-o pe DARA alături de Sasha într-un featuring incendiar."Gasoline" a fost creată acum trei ani, atunci când s-a filmat și videoclipul pentru piesă. Cu toate acestea, cei doi artiști au amânat momentul lansării. Între timp, DARA s-a axat pe lansarea propriului său album, "Ruleta".

"Este o piesă tristă dansantă. O ador și sper că cei care o vor asculta să se simtă bine și să intre în lumea noastră ușor dramatică, dar atât de catchy", a declarat DARA.

Piesa reușește să îmbine într-un mod unic elemente emoționale cu vibrații captivante ale muzicii de dans. Versurile aduc în prim-plan o dragoste intensă și tulburătoare, care s-a dovedit a fi toxică. Cu toate acestea, ele subliniază curajul de a spune adio și de a căuta refugiul în propria putere interioară.

DJ-ul și producătorul Sasha Lopez a reușit să depășească limitele muzicii electronice cu un stil inconfundabil. Cu numeroase hit-uri la activ, Sasha Lopez se bucură de recunoaștere pe scară largă. De asemenea, a câștigat inimile fanilor din Germania, Austria, Elveția, Israel și Japonia, apărând constant în playlisturile iubitorilor de muzică dance. Recunoașterea sa a fost solidificată prin discuri de aur obținute în Canada, Spania, Chile, Slovenia, Croația și Japonia.

DARA și-a început călătoria muzicală în 2012 în Republica Moldova, captivând instantaneu inima audienței prin participarea la Selecția Națională Eurovision. Având o voce unică și puternică, DARA a devenit una dintre cele mai difuzate artiste din Moldova, câștigând recunoaștere pe deplin.

În 2014, a colaborat cu artiști de top din România, inclusiv INNA, Antonia și Carla's Dreams, pe piesa "Fie ce-o fi". Ulterior, a decis să se stabilească în București, continuând să-și construiască cariera în industria muzicală. Cu 13 single-uri lansate și un album intitulat "Ruleta", DARA a demonstrat versatilitatea și complexitatea sa ca artistă, iar priceperea în scrierea de versuri a atras atenția și aprecierea artiștilor consacrați precum Sasha Lopez, DJ Sava, Irina Rimes și AlbWho.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Sasha Lopez x DARA - Gasoline - Videoclip nou

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact