Shift - Adevarul (videoclip nou)

  Shift lanseaza piesa despre care e cea mai sincera de pana acum - Adevarul. Versurile sunt fix o trecere in revista a vietii sale si a ceea ce inseamna viata de muzician.

  Piesa Adevarul e un fel de rezumat al intregului album, dar si o descriere in versuri a vietii mele. E o piesa foarte sincera, am spus Adevarul vazut prin ochii mei. La cele mai recente videoclipuri ale lui, Shift a lucrat cu regizorul Anton San, cu care a facut din nou echipa pentru Adevarul.

  Adevarul e practic o introducere in albumul cu acelasi nume, care va aparea in curand si care va cuprinde atat piesele pe care le stim cat si noi colaborari. De la Shift am ascultat recent un featuring cuRuby - Urca si coboara si o colaborare cu What's Up si Connect- R  - Norocos.

  Va place acest intro?

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel