Skizzo Skillz ft. Mike Diamondz - Nu e ce auzi la radio (VideoClip HiT)

  "Nu e ce auzi la radio", ne asigură Skizzo Skillz și Mike Diamondz în cel mai nou videoclip. Au luat o Dacie 1310, au pimp-uit-o, și au ieșit cu ea în oraș.

   

  Băieții sunt hotărâți să spargă tiparele cu o colaborare sinceră, directă și la subiect. Despre melodie Skizzo declară că "cea mai tare piesă nu e ce auzi la radio, ci e aia care o alegi tu, nu care-i aleasă pentru tine! Muzica bună nu e în topuri, e în blocuri!".

  Videoclipul în regia lui Ciprian Strugariu și Skizzo descrie perfect stilul non-conformist al piesei produse de Alex Vicol, cunoscut sub numele de Boyboy, care a facut producția și pentru "Pierdevară".

  Asculta / Dedicatii / Chat Live

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Sustine Radio HiT FM

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel

  Descarca si Asculta pe Mobil

  aplicatia radiohitfm.net

  Cadouri Nicolas

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…