Skizzo Skillz ft. Mike Diamondz - Nu e ce auzi la radio (VideoClip HiT)

  "Nu e ce auzi la radio", ne asigură Skizzo Skillz și Mike Diamondz în cel mai nou videoclip. Au luat o Dacie 1310, au pimp-uit-o, și au ieșit cu ea în oraș.

   

  Băieții sunt hotărâți să spargă tiparele cu o colaborare sinceră, directă și la subiect. Despre melodie Skizzo declară că "cea mai tare piesă nu e ce auzi la radio, ci e aia care o alegi tu, nu care-i aleasă pentru tine! Muzica bună nu e în topuri, e în blocuri!".

  Videoclipul în regia lui Ciprian Strugariu și Skizzo descrie perfect stilul non-conformist al piesei produse de Alex Vicol, cunoscut sub numele de Boyboy, care a facut producția și pentru "Pierdevară".

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Asculta / Dedicatii / Chat

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  HiTFM Prezent si pe Facebook