Smiley - Insomnii (videoclip HiT FM)

Dupa succesul pe care l-a avut cu Oarecare, Smiley se intoarce cu o noua piesa. Insomnii e titlul noului sau single care a beneficiat de o adevarata campanie de teasing pe contul oficial de Facebook al cantaretului.

De altfel, Smiley a ajuns in topul difuzarilor si cu Pierdut buletin, piesa lui DOC pe care el apare drept invitat, extrasa de pe albumul DOC & Motzu in HD.

"Sunt atatea nopti in care nu dorm... din diverse motive :), astfel incat m-am gandit ca trebuie sa fac o piesa si despre asta", a spus Smiley despre cel mai recent single al sau. Piesa este compusa de catre Andrei Maria (Smiley) si Serban Cazan in studiourile HaHaHa Production si lansata in coproductie cu Cat Music.

Oarecare a fost cea mai difuzata piesa a anului 2015, la o diferenta notabila de cea de-a doua clasata, Inna si Diggy Down. Noul single Smiley apare chiar la timp, pentru ca va avea suficienta vreme sa se transforme intr-un hit inaintea concertului sau de pe 1 iunie de la Arenele Romane din Bucuresti. Cand nu produce hituri pentru el, Smiley face parte din juriul Vocea Romaniei, iar doi dintre concurentii sai au venit cu piese imediat ce au parasit concursul - Tobi Ibitoye cu Miss You si Michel Kotca cuBroken Vows

Cum vi se pare noul single Smiley? 

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Smiley - Insomnii (videoclip HiT FM)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact