SYNAPSON - 'Blade Down' - feat. Tessa B (PREMIERA)

  Duo-ul francez de muzica electronica, Synapson, ne prezinta astazi in premiera pe Urban.ro cel mai recent videoclip, pentru piesa "Blade Down". in colaborare cu Tessa B.

   

  Synapse- vine din greaca de la “syn”- ce inseamna impreuna si “haptein”- a uni, iar acesta combinatie semnifica uniunea intre nervi (sinapsa). “Son” se traduce ca “sunet”.

  Inca din 2009, proiectul Synapson a avut ca scop sa se apropie de public si sa-i faca sa simta un sunet cat mai emotionant. Duo-ul este compus din producatorul si multi-instrumentalistul Alexandre Chiere (clape, saxofon si vocal) si Paul Cucuron (tobe, productie si mixing).

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel