SYNAPSON - 'Blade Down' - feat. Tessa B (PREMIERA)

  Duo-ul francez de muzica electronica, Synapson, ne prezinta astazi in premiera pe Urban.ro cel mai recent videoclip, pentru piesa "Blade Down". in colaborare cu Tessa B.

   

  Synapse- vine din greaca de la “syn”- ce inseamna impreuna si “haptein”- a uni, iar acesta combinatie semnifica uniunea intre nervi (sinapsa). “Son” se traduce ca “sunet”.

  Inca din 2009, proiectul Synapson a avut ca scop sa se apropie de public si sa-i faca sa simta un sunet cat mai emotionant. Duo-ul este compus din producatorul si multi-instrumentalistul Alexandre Chiere (clape, saxofon si vocal) si Paul Cucuron (tobe, productie si mixing).

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…