Videoclip DJ Rynno & Sylvia - De neinlocuit

  DJ Rynno si Sylvia se intorc cu piesa De neinlocuit, o piesa de club in stilul care i-a consacrat si care le-a adus succesul in topuri.

  Pe DJ Rynno si Sylvia i-am ascultat la finalul anului trecut cu piesa El si ea, dupa ce venisera cu Let Me Love You, cu tot cu un videoclip provocator in care Sylvia dansa la bara. In 2013, ei se aflau in topul celor mai difuzate piese cu track-ul Chiar daca ai plecat, un featuring cu Phelipe. 

  Cum vi se pare noua piesa DJ Rynno & Sylvia?

  Asculta / Dedicatii / Chat Live

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Sustine Radio HiT FM

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel

  Descarca si Asculta pe Mobil

  aplicatia radiohitfm.net

  Cadouri Nicolas

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…