Will.i.am si Nicole Scherzinger au filmat un clip la Luvru! (video Hit)

  will.i.am nu ia pauza, nici nu a lansat bine un clip si vine cu un altul, filmat chiar la celebrul muzeu Luvru. Mona Lisa Smile ne trece printr-o multime de opere de arta in care will.i.am devine personajul principal, in timp ce Nicole Scherzinger joaca rolul misterioasei Mona Lisa.

  Se pare ca producatorul chiar a inregistrat o parte din piesa in muzeu, dupa cum a declarat chiar el, iar piesa suna bine, chiar daca partea lui Nicole tine doar de fredonat.

  Piesa a fost finalizata in cinci ani, ar fi trebuit sa apara inca din perioada in care el promova albumul #willpower, pe care, de altfel, este si inclusa. Asta nu s-a intamplat, in schimb avem un videoclip care apare multi ani mai tarziu. Primul single care a marcat intoarcerea lui will.i.am dupa cativa ani de pauza a fost Boys & Girls, un featuring cu Pia Mia care nu a impresionat la prima ascultare.

  Ce ziceti de acest videoclip?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…