Will.i.am si Nicole Scherzinger au filmat un clip la Luvru! (video Hit)

  will.i.am nu ia pauza, nici nu a lansat bine un clip si vine cu un altul, filmat chiar la celebrul muzeu Luvru. Mona Lisa Smile ne trece printr-o multime de opere de arta in care will.i.am devine personajul principal, in timp ce Nicole Scherzinger joaca rolul misterioasei Mona Lisa.

  Se pare ca producatorul chiar a inregistrat o parte din piesa in muzeu, dupa cum a declarat chiar el, iar piesa suna bine, chiar daca partea lui Nicole tine doar de fredonat.

  Piesa a fost finalizata in cinci ani, ar fi trebuit sa apara inca din perioada in care el promova albumul #willpower, pe care, de altfel, este si inclusa. Asta nu s-a intamplat, in schimb avem un videoclip care apare multi ani mai tarziu. Primul single care a marcat intoarcerea lui will.i.am dupa cativa ani de pauza a fost Boys & Girls, un featuring cu Pia Mia care nu a impresionat la prima ascultare.

  Ce ziceti de acest videoclip?

  Asculta / Dedicatii / Chat Live

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Sustine Radio HiT FM

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel

  Descarca si Asculta pe Mobil

  aplicatia radiohitfm.net

  Cadouri Nicolas

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…