Years & Years - Worship (videoclip nou)

  Years & Years ne mai prezinta un videoclip inainte de vizita pe care ne-o vor face anul acesta laSummer Well.

   

  Trupa britanica a lansat clipul pentru "Worship", cel de-al optulea single de pe albumul de debut"Common", ce a fost lansat anul trecut.

  Noul lor videoclip a fost regizat de Matt Lambert, iar de coregrafie a fost responsabil ryan Heffington.

  Years & Years au devenit cunoscuti in 2014, odata cu lansarea single-ului "Take Shelter", care a ajuns pe prima pozitie in topurile britanice, iar in luna ianuarie a anului urmator au castigat premiul BBC Sound of 2015, ce le-a adus si mai multa expunere.

  Anul acesta vom avea ocazia sa-i vedem live la Summer Well, in Buftea, pe domeniul Stirbey, in perioada 13-14 august 2016.

  Cum vi se pare noul lor single?

  Asculta / Dedicatii / Chat Live

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Sustine Radio HiT FM

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel

  Descarca si Asculta pe Mobil

  aplicatia radiohitfm.net

  Cadouri Nicolas

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…