Years & Years - Worship (videoclip nou)

  Years & Years ne mai prezinta un videoclip inainte de vizita pe care ne-o vor face anul acesta laSummer Well.

   

  Trupa britanica a lansat clipul pentru "Worship", cel de-al optulea single de pe albumul de debut"Common", ce a fost lansat anul trecut.

  Noul lor videoclip a fost regizat de Matt Lambert, iar de coregrafie a fost responsabil ryan Heffington.

  Years & Years au devenit cunoscuti in 2014, odata cu lansarea single-ului "Take Shelter", care a ajuns pe prima pozitie in topurile britanice, iar in luna ianuarie a anului urmator au castigat premiul BBC Sound of 2015, ce le-a adus si mai multa expunere.

  Anul acesta vom avea ocazia sa-i vedem live la Summer Well, in Buftea, pe domeniul Stirbey, in perioada 13-14 august 2016.

  Cum vi se pare noul lor single?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…