Zara Larsson - So Good feat. Ty Dollar Sign (videoclip nou)

Zara Larsson ne ofera un videoclip plin de glitter si glam pentru colaborarea ei cu Ty Dolla Sign - So Good. Piesa are oricum un refren catchy si un beat numai bun pentru serile de vara si un sound radio-friendly.

zara-so-good-album Zara Larsson - So Good feat. Ty Dollar Sign (videoclip nou)  |  Radio HiT FM Romania - Radio HiT FM Romania | 2021

Intre timp, cantareata ne-a oferit si coperta albumului de debut, So Good, care va include 15 track-uri, din care nu vor lipsi hiturile si single-urile pe care Zara Larsson le-a lansat pana acum. Urmariti mai jos videoclipul regizat de Sarah McColgan, in care Ty Dolla Sign are doar o aparitie scurta.

Printre hiturile pe care cantareata suedeza le-a lansat pana acum se numara Lush Life, Never Forget You, dar si recentul Ain't My Fault, despre care puteti citi mai multe aici si care a reusit sa intre si in topul difuzarilor de pe TV de la noi. Fanii fotbalului o stiu si datorita colaborarii cu David Guetta pentru This One's For You, imnul competitiei de anul trecut.

Va place piesa? Dar de videoclip ce ziceti?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Zara Larsson - So Good feat. Ty Dollar Sign (videoclip nou)  |  Radio HiT FM Romania - Radio HiT FM Romania | 2021

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact