Zdob si Zdub - Sunt hoinar, sunt lautar (videoclip)

Formatia de hardcore moldovenesc Zdob si Zdub lanseaza un nou videoclip, pentru piesa "Sunt hoinar, sunt lautar", extrasa de pe cel mai nou album.

Acest single face parte din albumul-compilatie “20 de veri” ce urmeaza a fi lansat in Romania pe 17 ianurie 2016. Piesa a fost inspirata de filmul cult “Lautarii” (1971) al regizorului moldovean Emil Loteanu.

Ideea clipului ii apartine regizorului Igor Cobileanski. E un “road-movie” in care Zdubii apar in ipostaza lor fireasca - in rolul unor lautari rock. Ca si “muzicantii din Bremen”, incarcati cu valize si instrumente, Zdubii cutreiera pamantul in lung si lat ca sa aduca bucurie publicului. Drumurile si turneele – aceasta e viata artistilor.

In drumul lor, protagonistii clipului intalnesc oameni care pornesc cu ei in calatorie. Intr-un mod magic, muzica Zdubilor ii transforma pe acesti oameni in artisti, descoperindu-le talentele ascunse. Caci fiecare om are un dar ascuns si un rol special in spectacolul vietii.

„Sunt hoinar, sunt lautar” e al cincilea clip filmat de cineastul Igor Cobileanski pentru trupa “Zdob si Zdub” in cei 20 de ani de existenta a formatiei. In acest clip au fost filmate peste 20 de personalitati din lumea artei si sportului din Moldova: mimi, dresori de animale, artisti ai circului, balerine, sportivi.

Clipul a fost filmat in 3 zile in suburbia Chisinaului. In clip apare un microbus german vintage din anii ’70 “Barkas 1000”, motorul caruia s-a aprins in timpul filmarilor.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Zdob si Zdub - Sunt hoinar, sunt lautar (videoclip)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact