Incepand de astazi puteti fi la curent cu muzica de calitate, programele Live Radio HiT FM, dedicatiile live, evenimentele si concursurile Radio HiT FM mai usor si mai repede: chiar de pe telefonul mobil!

 Ca sa descarcati aplicatia pentru telefoanele mobile cu sistemele Android, intrati direct de pe telefon pe www.radiohitfm.Net si descarcati aplicatia Radio HiT FM, banner ce se regaseste pe fiecare pagina a site-ului in partea dreapta sau acceseaza Android PlaY Market de unde o veti putea downloada gratuit.

Descarca aplicatia pentru ANDROID android

Descarca aplicatia Radio HiTFM Romania pentru Android si Asculta live pe Telefonul Mobil.

Radio Hit Fm Romania – Aplicaţii Android pe Google Play

Radio HiT Fm  Android

Bucurati-va de surprizele noastre! Pe langa faptul ca ne veti asculta de pe telefonul mobil imediat ce accesati aplicatia, aceasta va ofera si o interfata interactiva prin care veti participa mai usor la dedicatiile Radio HiT FM si alte sectiuni desfasurate la radio si online. Asadar, nu mai asteptati si luati-ne cu voi pe telefonul vostru mobil!

Impreuna suntem Radio HiT FM pentru ca voi faceti Radio HiT FM , unul dintre cele mai populate si ascultate posturi de radio online.

Asculta si tu Radio Hit Fm Romania, super hituri muzicale la cea mai buna calitate doar pentru tine, manele muzica de chef, populara etno si de petrecere la cea mai buna calitate!

Radio Hit Fm Romania iti pune la dispozitie in 2015 gratis doua posturi de radio cu muzica de calitate care tramsmit online pe teritoriul Romaniei si nu numai.
Pe primul post se emite non-stop manele, muzica lautareasca si de chef iar pe cel de-al doilea muzica populara si de petrecere ce contine hore, sarbe si muzica de pahar.

Radio HiTFM Android

Pentru orice problema LEGATA de Aplicatia Radio HiT FM Romania va rugam Politicos sa ne scieti pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Echipa Radio Hit Fm Romania alaturi de Mobile RoMania va multumesc ca ati instalat si folositi aceasta aplicatie!