Stimati Ascultatori si Vizitatori ai Site-ului Radio HiT FM Romania va aducem la cunostinta urmatoarele :

Acest site apartine si este operat de catre Radio HiTFM Romania. Site-ul si zonele aferente lui sunt spatii considerate de administrator private! Prin utilizarea acestui site, navigare, informare va exprimati implicit acordul fata de urmatoarii termeni de utilizare (denumiti generic TERMENI).

Daca nu sunteti de acord cu acestia va rugam sa parasiti pagina imediat si sa nu folositi nici un material disponibil (articole, informatii sau alte date de pe site).

Site-ul prezinta informatii referitoare la radio HiTFM Manele,activitatea acestuia dar si preluari sau comentarii din surse publice sau private.Pentru difuzare este folosit mediu virtual (internetul). Stream-urile radioului sunt publice iar operele folosite sunt protejate de drepturile de autor aferente. Difuzarea lor pe stream-urile HiTFM Manele sunt cu scop unic de promovare.

Nu distribuim sub nici o forma si nu oferim spre a fi descarcata nici o opera muzicala sau de alta natura protejata prin drept de autor.Materialele care se pot descarca de pe site sunt oferite in mod gratuit de catre proprietarul de drept.

Spoturile difuzate sunt doar pentru informarea ascultatorilor cu privire la mediul virtual si ofertele acestuia, spoturi difuzate din buna initiativa a radioului! "Materialele" ce apartin HiT FM Media pot fi orice fisier, imagine, sunete, animatii, fotografii sau text ce este disponibil pe site-ul nostru.

Radio HiTFM nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Radio HiTFM Romania isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii la discretia sa oricand si de oricate ori doreste fara a fi obligata sa aduca la cunostiinta utilizatorilor acest lucru. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni trebuie sa parasiti site-ul si sa distrugeti prin stergere orice informatii obtinute de pe acest site, copii si documentatia aferenta.

Mentiuni : Acest radio este cu emisie exclusiv online creat din pasiune pentru muzica si radio! Este un proiect non-profit si toate parteneriatele sunt create pentru buna functionare a radioului. Sustinerea stream-ului din punct de vedere financiar este efectuata de membrii echipei, Nu dorim sa il transformam intr-un proiect comercial, scopul lui unic fiind initierea in domeniu, practica si dobandirea de experienta in domeniul radioului online. De asemenea stream-ul Live Radio HiT FM Romania poate fi considerat si un bun promoter al artistilor si operelor acestora.