Alex Velea trapanele noul gen muzical care a rupt topurile

Martie 18, 2021

Video Alex Velea despre cum maneaua și trapul „dau moda” în muzica pop de la noi

Alex Velea, capul familiei Golden Boy Society, zice că a inventat un nou gen. Sau măcar un termen. Trapanea. Evident, un mix între trap și manea. Un fel de reggaeton al nostru, cum ar veni, orientalo-balcanic. Trapaneaua a încins YouTube-ul în ultima vreme.

De fapt, tocmai din februarie încoace, de cînd a apărut „Dau moda”, una dintre piesele care vor rămâne dintre cele remarcabile ale popului românesc și un fel de piatră de hotar în discuția noastră sau, cum ziceam, a fanteziei trapanelistice, de care radiourile comerciale încă sunt intimidate. Așa că pe lângă „băieții de aur” a apărut gruparea Trapanele All Stars, un fel de sublabel, cum explică trapperul și producătorul Rashid, unde găsim colaborări între Jon Băiat Bun, What’s Up sau BlvckMatias și Nelu Ploieșteanu, Tzanca Uraganu sau Liviu Guță. Vor urma și altele, după cum am aflat chiar de la Alex, la fel de inedite. Inevitabil, trebuia să vorbesc cu el, alături de băieții de la Golden Boy Society, despre noua fentă muzicală, hate, manele, scandaluri și, bineînțeles, succes. Alex Velea: Trapanele înseamnă o mixtură dintre cele două stiluri, trap cu manele. Doar că muzica noastră implică mai multe stiluri. Avem și reggaeton, dancehall… Acum că am ascultat, îmi dau seama că versurile astea merg și pe piese pop sau doar pe piese trap. Exact, noi oricum din zona aia venim și ăsta e un plus. Doar că facem totul în felul nostru. Dacă am fi făcut manele ca toată lumea, nu mai avea rost. Piesele noastre de dragoste sunt zise un pic altfel. Așa credem noi, acum sperăm că și publicul zice același lucru.  Cum ai simțit reacția publicului după ce ați ieșit cu trapanele? Văd că au apărut și haterii, dar și ăia care vă plac… Alex Velea: E normal. Totul oricum s-a întâmplat dintr-un noroc. Eram într-o tabără de creație la Borșa, unde în același timp avea loc și un concurs. Am avut mai multe provocări de făcut, iar echipa noastră de producție a fost contra altor două, ale lui Adda și Vanotek. Una dintre sarcini era să facem o manea într-o oră. Apăruse și Macanache pe acolo: „Eu știu că faceți numai nebunii de-alea blanao, dar..” (Râde) Nu era în filmul ăla, dar e tovarășul nostru. Oricum, noi toți suntem cu manelele. Suntem veniți de la periferie și am crescut cu manelele. La mine se auzeau în casă și le ascultam de unul singur, că-mi plăceau. Și cu rap, trap, snap și toate astea.

 

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Alex Velea trapanele noul gen muzical care a rupt topurile

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact