Costi Ioniță, Florin Salam și Ruby lansează piesă cu un cunoscut artist internațional Juan Magan

Mai 29, 2021

Costi Ioniță lansează din nou videoclip, de data aceasta cu Florin Salam și Ruby. Surpriza este prezența unui cunoscut artist internațional. S-a alăturat și Betty Blue, fiica lui Florin Salam.

Costi Ioniță nu ia pauză, astfel că după super hit-ul cu Loredana și maneliștii acesta lansează un nou videoclip, o colaborare internațională de această dată. Noul videoclip, „Bossy”, în regia lui Alex Ceaușu, promite să „rupă” topurile, mai ales că este compus chiar de către Costi alături de Juan Magan și Jay Maly.
Juan Magan

Numit creatorul genului muzical „Electro Latino”, Juan Magan este producător, artist, remixer și DJ, recunoscut la nivel internațional pentru piesele sale de succes. Hituri precum „Usted” (alături de Mala Rodriguez), „El Llorado (Come Un Nino)”, „Déjate Llevar” (alături de Belina Manuel Turizo, Snova, B-Case) și „Și No Te Quisiera” (alături de Belinda, Lapiz Conciente) au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, ca remixer, a colaborat cu Don Omar, Nelly Furtado, Pitbull, Bob Sinclair și mulți alții.

Costi Ioniță, Florin Salam și Ruby lansează piesă cu celebrul Juan Magan

În afară de Juan Magan, s-au alăturat distracției și Florin Salam alături de fiica sa, Betty Blue, dar și cântăreața Ruby. Betty Salam și-a început cariera muzicală în anul 2015, când a lansat single-ul „Într-o secundă”, a urmat apoi „La anii mei”, piesă ce a adunat peste 18 milioane de vizualizări pe YouTube, „Amândoi”, „Inima (alături de Kalif), și „Bine pentru tine” (alături de Matteo).

În noiembrie 2019, artista a colaborat cu Adi Sînă pentru „Dulce împăcare”, iar în aprilie a colaborat pentru prima oară cu tatăl său pentru „Tăticul meu, fetița mea”, hit ce s-a clasat pe locul 1 în Trending la scurt timp după lansare și care a adunat peste 28 milioane de vizualizări pe YouTube.

Ruby nu este la prima colaborare cu Florin Salam și Costi Ioniță, cei trei lansând piesa „Rapido”, single de succes care a cucerit atât România, cât și Marea Britanie, Germania, Spania și Italia și a adunat peste 23 milionane de vizualizări pe canalul de YouTube al artistei.

 

Vieoclipul se poate viziona online direct pe pagina Radio HiT FM in categoria Videoclipuri cu manele noi , vezi videoclipul --aici

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Albertos HiT - Moderator Online

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Costi Ioniță, Florin Salam și Ruby lansează piesă cu un cunoscut artist internațional Juan Magan

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact