În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite

Ianuarie 16, 2021

Eurovision se va organiza cu certitudine în 2021, nici măcar pandemia nu va mai putea anula ediția de anul acesta. Formatul clasic ar putea suferi modificări, însă organizatorii merg înainte cu pregătirile, indiferent de scenariu. Datele oficiale pentru finala și semifinalele concursului au fost anunțate, precum și noul slogan al ediției: "Open up".

După ediția anulată din 2020, organizatorii Eurovision sunt hotărâți să nu-și dezamăgească fanii și în 2021. Chiar dacă evoluția pandemiei nu va fi una favorabilă desfășurării evenimentului la amploarea din anii anteriori, concursul Eurovision va fi organizat cu siguranță în 2021.

Confirmarea evenimentului a venit de la Graham Norton, prezentatorul și realizatorul de emisiuni TV care comentează concursul Eurovision pentru BBC. Acesta a declarat la postul de radio Sirius XM că nu există nicio îndoială în privința organizării ediției din 2021.

Acesta a specificat și că s-au luat în considerare mai multe scenarii. Dacă pandemia nu le va permite tuturor participanților să se deplaseze la Rotterdam, aceștia vor putea concura cu o înregistrare live a prestației pregătite pentru Eurovision.

Evenimentul se va desfășura la o capacitate redusă, Graham adăugând că "e puțin probabil ca show-ul să se țină într-o arenă plină, cu 20.000 de oameni."

Când au loc semifinalele și finala Eurovision 2021

Semifinalele Eurovision 2021 se vor desfășura pe Ahoy Arena din Rotterdam pe 18 și 20 mai, Marea Finală fiind programată pe 22 mai.

Anul acesta vor participa 41 de țări, respectiv toate cele care fuseseră confirmate în 2020.

"Este fantastic faptul că aceleași 41 de țări care ar fi participat în 2020 își doresc în continuare să vină în Olanda în mai 2021. (...)

Vrem să punem în scenă 3 show-uri live extraordinare pentru un public de 180 de milioane de telespectatori, chiar și în aceste vremuri tulburi. Pentru a realiza asta lucrăm intens la un protocol care să garanteze sănătatea celor din organizare, a participanților, a presei și vizitatorilor", a declarat producătorul executiv al Eurovision Song Contest 2021, Sietse Bakker.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Albertos HiT - Moderator Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact