Radio HiT Fm a fost ascultat pentru prima data in aparatele de radio incepand cu anul 1995 in Fm-Bucurestean in cartierul Berceni Bucuresti. Pe atunci se asculta foarte mult muzica romaneasca, disco, rap, hip-hop, toata colectia de cd-uri, casete Hits 95,96,97 pe care se regaseau cele mai cerute melodii de catre ascultatorii radioului HiTFm si de acolo ne-a venit si ideea de Radio HiT inspirata de pe copertile acelor discuri!

Radio HiT a fost creat din dragoste si pasiune pentru muzica, pentru ascultatori, pentru radio !

Eram foarte pasionati de radio si ne doream din ce in ce mai multe zile de emisie, din ce in ce mai multi ascultatori si emisiuni frumoase pe placul publicului! Radioul a fost infiintat de Razvy pe atunci cu un bun prieten Octavian vecin de cartier si el pasionat de muzica. Ideile au inceput sa curga de la sine, ascultatorii erau din ce in ce mai multi, timpul trecea, vestea desprea noi tot mai mult se ducea si eram printre primele posturi de radio ca si numar de ascultatori.

Toate bune si frumoase incepusem sa fim foarte cunoscuti de catre ascultatori, prieteni si chiar vecini, pana intr-o buna zi cand Hitul nu s-a mai auzit in aparatele de radio iar nimeni nu stia ce se intamplase. Postul de Radio HiT Fm a fost monitorizat si depistat de catre autoritati pe atunci IGR si a fost inchis ...!

Multa aparatura confiscata, scule de emisie antene, castetofoane si decuri! De atunci o perioada de timp nu s-a stiu nimic de radio Hit , ascultatorii sunau la alte posturi de radio si intrebau de noi, atunci Razvy a fost invitat la un alt post de radio sa povesteasca de ce radio Hit nu se mai aude in aparatele de radio si atunci le-a promis ca vor revenii din nou si asta doar si numai pentru clipele frumoase petrecute dealungul emisiunilor, doar si numai pentru ascultatorii care deja se familiarizasera cu noi!

La o perioada de timp tipul de la acel post de radio la care noi am povestit publicului despre oprirea radioului HiT ne-a propus sa ne unim si sa redeschidem impreuna iar Radio Hit Fm! Zis si facut, nu s-a mai stat mult pe ganduri si pe frecventa de 103.3Mhz se putea asculta iar Radio Hit Fm mult mai atractiv, mult mai frumos si mult mai ascultat! Emisiunile frumoase au durat pana in vara anului 2003 cand radio Hit a anuntat oficial pe radio ca emisia va fi intrerupta pentru o perioada de timp, pentru schimbarea locatiei a studioului etc! In toamna anului 2003 Radioul a fost redeschis sub o noua formula alaturandu-se alti noi colegi si anume Romeo si Americanu doi tipi pe care Razvy i-a cunoscut in parcul Oraselul Copiilor-Tineretului din Bucuresti! Programele erau mult mai diversificate si de atunci incepusem pentru o perioada sa emitem non stop! Eram cautati de studiouri de renume pentru promovarea lor si a solistilor, ele in schimb ne ofereau spoturi pentru radio, totul incepuse sa mearga ca uns!

frecventa radio manele

Va continua ....tine-ti aproape, mai sunt multe de spus!

Radio HiT FM continua traditia pe internet in mediul online si aduce aceleasi programe muzicale asa cum o facea candva pe frecventa Fm-ului Bucurestean unde manele si dedicatiile rasunau de dimineata pana seara tarziu pe Radio HiT FM Bucuresti :)

Pana data viitoare va invitam sa accesati si pagina Evenimente Radio HiT FM Romania ->> aici <<-