Nicolae Guță, succes pe TikTok. Fanii au aruncat cu banii pe live-ul regizat de Lucian ELGI si pe Dedicatii Muzicale

Aprilie 04, 2024

Nicolae Guță a dominat toate clasamentele în ceea ce privește veniturile de pe TikTok, după ce s-a apucat să facă live-uri pentru fani, în care primește și o mulțime de bani pentru dedicații de la aceștia.

Manelistul a făcut până acum patru live-uri în care a cântat pentru cei prezenți. Peste 80.000 de fani ai manelistului au participat la această petrecere online, însă puțini cunosc persoana care stă în spatele succesului lui Guță.

Lucian Elgi, proprietarul contului de TikTok AMMA Studios, care a avut un succes remarcabil alături de Nicolae Guță, afirmă că nu poate dezvălui identitatea persoanei care l-a ajutat să acumuleze sume considerabile într-un interval atât de scurt de timp.

„Au fost foarte mulți bani. Pe ultimul live am făcut 45,000 de dolari. În patru ore de cântat live s-au făcut 45,000 de dolari. Pe primul live am avut 20,000 de oameni, a doua oară, 24,000, a treia oară 65,000, pentru ca a patra oară să rupem platforma la toate capitolele.

De precizat este că live-ul a fost pe platforma TikTok, pe canalul AMMA Studio TV, iar alături de el în studio s-a aflat și Lucian Elgi, cel care deține locația, dar și formația completă a lui Nicolae Guță. De asemenea, aceștia au făcut atmosferă, în special manelistul, care a făcut dedicații pentru toți internauții care au donat sume consistente.

 

O parte din banii lui Nicolae Guță, strânși din TikTok, ar fi fost furați de hackeri.

 

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Nicolae Guță, succes pe TikTok. Fanii au aruncat cu banii pe live-ul regizat de Lucian ELGI si pe Dedicatii Muzicale

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact