Cazul pacienților morți la Murgeni trei bacterii periculoase gasite in mancare

Decembrie 08, 2023

Cazul pacienților morți la Murgeni. Trei bacterii care pot provoca otrăvire au fost găsite în borșul de pește primit de la mănăstire

Analizele în cazul pacienților morți de la spitalul din Murgeni au indicat prezența unor bacterii periculoase în ciorba de pește primită de la mănăstire.
La trei săptămâni, autoritățile sanitare din Vaslui spun că așteaptă ca Ministerul Sănătății să se pronunțe, să analizeze rezultatele buletinelor de analize și să decidă dacă bacteriile identificate în borșul de pește adus de la mănăstire au dus la deces. Analizele de la DSV Vaslui indică trei tipuri de bacterii în borșul de pește, care pot provoca simptome digestive și chiar otrăvire. Responsabilitatea interpretării valorilor și a impactului asupra stării de sănătate a pacienților a fost pasată către Ministerul Sănătății, autoritățile locale nu au un răspuns clar pentru cauza celor trei decese.

În acest caz este deschisă și o anchetă penală. În 28 noiembrie, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a spus că rezultatele micro-biologice efectuate până atunci în legătură cu moartea a 3 pacienţii de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni și îmbolnăvirea altor zeci nu arată o posibilă toxiinfecţie alimentară. Analizele toxicologice arătau că oamenii nu au înghițit nici substanțe toxice sau medicamente în exces. Trei pacienţi care se aflau internaţi la Spitalul Murgeni au decedat, în 22 noiembrie, iar altul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman” din Bârlad. Ulterior, mai mulţi pacienţi care prezentau simptome digestive au fost transportaţi la spitale din Vaslui, Bârlad şi Iaşi. 

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Cazul pacienților morți la Murgeni trei bacterii periculoase gasite in mancare

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact