Chereches arestat in Germania

Noiembrie 29, 2023

Cătălin Cherecheș a fost prins în Augsburg, Germania.

Primarul Cherecheș  din Baia Mare a fost prins când se pregătea să părăsească Germania. El a călătorit alături de o mătușă, cu mașina, circulând pe autostradă cu aproape 200 de km/oră, au spus surse oficiale germane. Cei doi au ajuns la gara din Augsburg și încercau să scape de autovehicul,  eventual să ia un tren sau un taxi. Acela a fost momentul în care a fost prins de polițiștii bavarezi și BKA (Poliția federală de investigații criminale - n.red.). Aceleași surse au mai precizat că fostul primar ar fi încercat să se opună arestării și s-a rănit când a vrut să fugă de oamenii legii,s-a zgariat pe fata si asa a fost si pozat plin de sange de la aceea zgarietura. Posibil  Catalin Cherecheș ar fi mers în Germania să ia banii pe care i-a transportat acolo în mai multe tranșe, bani pe care i-a depozitat în seifuri din locuințele deținute acolo de mama sa și de sora acesteia. Suma din Germania ar fi în jur de 1.500.000 de euro. Într-o depoziție din instanța de judecată, Cherecheș a recunoscut că a cărat personal banii cu mașina în Germania. „Orice persoană are dreptul de a scoate din țară o sumă de maximum 10.000 Euro. Acesta este și motivul pentru care sumele erau retrase în numerar la un nivel mai mic. Banii i-am transportat cu mașina, și mai mult eu i-am transportat. La acea adresă locuia sora mamei mele și alți membri ai familiei. Ulterior, aceștia s-au mutat și o parte din bani au fost plasați la locuința din Germania a mamei mele”, a declarat Cherecheș.Un act de identitate italian pe numele său, documentele din România și mai multe sume de bani în euro, forinți și lei au fost găsite asupra lui Cătălin Cherecheș în momentul reținerii din Germania.Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost reținut marți, 28 noiembrie, în Augsburg, Germania, potrivit unui anunț făcut marți seară de Poliția Română. Primarul Catalin Chereches a fost prins la 4 zile de la fuga din țară. Cătălin Cherecheș a fost dat în urmărire, după ce nu a fost găsit la domiciliul său pe 24 noiembrie, zi în care a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită. Înainte de sentința definitivă primită vineri, Cherecheș se afla sub control judiciar, având interdicție de a părăsi țara și fiind dat în consemn la frontieră. Ulterior, autoritățile au precizat că primarul din Baia Mare a plecat din țară cu un taxi, intrând în Ungaria pe la vama Petea, din județul Satu Mare, cu cartea de identitate a unei rude cu care a reușit să păcălească polițiștii de frontieră.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Chereches arestat in Germania

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact