A murit chef Adrian Pop un renumit bucatar din Cluj

Martie 18, 2021

Chef Adrian Pop a murit. Bucătarul a ajuns la spital în comă, după o petrecere cu polițiști

Adrian Pop, vestitul bucătar din Cluj, care a intrat în comă la petrecerea polițiștilor din Apahida, a încetat din viață. Medicii spun că a suferit un traumatism cranio-cerebral asupra căruia nu s-a putut interveni chirurgical. Anchetatorii trebuie să facă lumină în acest caz controversat și să spună ce s-a întâmplat la acea petrecere organizată ilegal în pandemie. Procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, fără să aibă încă un vinovat. Iar polițiștii care au participat sunt cercetați de superiori. Chef Adrian Pop avea 51 de ani. Rudele şi prietenii îi plâng soarta crudă. Acum o săptămână Adrian Pop a fost invitat la aniversarea unui poliţist, într-un restaurant din comună Apahida din Cluj. La petrecere au participat aproximativ 20 de persoane, poliţişti şi civili. Asta deşi suntem în stare de alertă şi evenimentele private sunt interzise.Adrian Pop a fost văzut ultima dată conştient după miezul nopţii. Un cunoscut susţine că atmosfera din restaurant s-a tensionat de la o partidă de skandenberg. Adrian câştiga jocul şi, la un moment dat, a ieşit din restaurant împreună cu un participant, rudă cu poliţistul sărbătorit. Aşadar este un dosar dificil pentru procurori, cu atât mai mult cu cât la petrecere au participat 17 poliţişti. Poliţiştii pretind că imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale restaurantului nu îi ajută deloc. Deşi acestea puteau oferi indicii pentru aflarea adevărului. Adrian Pop a intrat în comă în acea noapte. La spital a ajuns inconştient cu grave lovituri la cap. Acestea ar fi putut fi produse fie în urma unei căzături, fie în urma implicării într-un conflict. Flavia Țopan, purtător de cuvânt Spitalul județean de urgență Cluj: “Starea lui a rămas critica pe tot parcursul internării având un traumatism cranio-cerebral asupra nu s-a putut interveni chirurgical.” Poliţiştii care au participat la petrecere sunt vizaţi de o anchetă internă, fără să fi fost suspendaţi din activitate. Singura sancţiune care s-a dat până acum a fost amendarea administratorului localului şi a 8 participanţi la petrecere cu 3.500 de lei.Dupa multe anchete se pare ca imaginile de pe camerele de supraveghere au fost sterse ,dar nu se stie inca de catra cine .Ancheta este in desfasurare.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Albertos HiT - Moderator Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

DannY HiT - Moderator Radio

Daniel Rusu - Moderator Online Radio HiT FM

Zuza Moderator Online HiTFM

Andra - Moderator Online pe Radio HiT FM Romania

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM