Carmen Şerban şi-a micşorat sânii

Carmen Şerban s-a transformat! După rinoplastia pe care a făcut-o, cu un an în urmă, cântăreaţa şi-a făcut, de curând, şi o operaţie de micşorare de sâni. Iubitul ei a avut o reacţie uluitoare atunci când a văzut-o.

În luna noiembrie a anului 2018, Carmen Şerban a început transformările. A slăbit aproximativ 15 kilograme, dar acest proces i-a afectat pielea. Dorind să scape de o deviaţie de sept care îi făcea munca mai grea la cântări, vedeta s-a lăsat pe mâinile esteticianului şi pentru o operaţie de rinoplastie, dar şi pentru un lifting facial. 

Carmen Şerban s-a transformat! Ca să-şi ajusteze anumite imperfecţiuni, vedeta nu a evitat să treacă pragul medicului estetician. După rinoplastia pe care a făcut-o, cu ceva timp în urmă, Carmen şi-a făcut, de curând, şi o operaţie de micşorare de sâni.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Recomandarile HiTFM Media

Ddos Host 

Sustine si tu HiTFM Romania

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact. 

Pixel

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro

Stafful Radio HiTFM Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT

Denys HiT - Moderator Online

Anne Marie - Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Facebook-ul RadioHiTFM

DannY HiT - Moderator Radio

Albertos HiT - Moderator Online

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

Cataleya HiT - Moderator Live

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM