Carmen Şerban şi-a micşorat sânii

Carmen Şerban s-a transformat! După rinoplastia pe care a făcut-o, cu un an în urmă, cântăreaţa şi-a făcut, de curând, şi o operaţie de micşorare de sâni. Iubitul ei a avut o reacţie uluitoare atunci când a văzut-o.

În luna noiembrie a anului 2018, Carmen Şerban a început transformările. A slăbit aproximativ 15 kilograme, dar acest proces i-a afectat pielea. Dorind să scape de o deviaţie de sept care îi făcea munca mai grea la cântări, vedeta s-a lăsat pe mâinile esteticianului şi pentru o operaţie de rinoplastie, dar şi pentru un lifting facial. 

Carmen Şerban s-a transformat! Ca să-şi ajusteze anumite imperfecţiuni, vedeta nu a evitat să treacă pragul medicului estetician. După rinoplastia pe care a făcut-o, cu ceva timp în urmă, Carmen şi-a făcut, de curând, şi o operaţie de micşorare de sâni.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Facebook Radio HiT FM

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania 

 

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

 

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Alex FLY - Moderator Online

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Denys HiT - Moderator Online

Geo HiT - Moderator Online

Albertos HiT - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

DannY HiT - Moderator Radio

Daniel Rusu - Moderator Online Radio HiT FM