Surprize-surprize! Andreea Marin, din nou mamă la 45 de ani? Primele declarații ale iubitului vedetei

Andreea Marin trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi sunt împreună de trei ani și locuiesc și împreună. Recent, vedeta a dezvăluit care este cea mai mare dorință a iubitului său. Se pare că acesta vrea să devină tată.

Andreea Marin, din nou mamă la 45 de ani?

Zâna Surprizelor a avut o intervenție alături de iubitul său în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță pe PRO TV. Cei doi au vorbit despre izolare, dar și despre planurile de viitor. Fanii au rămas surprins să-i vadă pe amândoi în direct, având în vedere discreția de care au dat dovadă de-a lungul timpului.

„Eu îmi continui activitatea profesională aproape în fiecare zi, dar în paralel îmi susțin și jumătatea. Suntem un întreg. (…) Andreea este o ‘zână’ care muncește foarte mult”, a spus Adrian Brâncoveanu în emisiunea lui Măruță, potrivit Libertatea.

Andreea Marin

În ceea ce privesc planurile de viitor, Andrei Brâncoveanu a dezvăluit că își dorește un copil împreună cu Andreea Marin. „Bineînțeles că ne gândim la acest lucru, e o dorință foarte mare, cred ca e dorința fiecărui om să procreeze”, a mărturisit tânărul diplomat.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori și chiar dacă nu se mai vede în rochie de mireasă, rolul de mamă o încântă. Vedeta a dezvăluit într-un interviu mai vechi că își dorește o arcină pe cale naturală, însă dacă nu ar fi dispusă să adopte un copil.

Cât despre activitățile pe care le desfășoară în izolare, Andreea Marin a spus că de multe ori muncesc toată ziua și uită să se mai ridice de la birou. Noroc cu fiica sa Violeta, care locuiește împreună cu ei și care le-a gătit foarte mult în ultima perioadă.

„Violeta găteste cel mai mult în perioada asta, e un sprijin de nădejde pentru noi, chiar îi mulțumim, de multe ori noi nu reușim să ne ridicăm de la masa de lucru. Ea gătește foarte bine, sunt foarte mândră de ea”, a spus Andreea despre fetița ei de 12 ani.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ultima modificare Vineri, 24 Aprilie 2020 07:02
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Facebook Radio HiT FM

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania 

 

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

 

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

DannY HiT - Moderator Radio

Geo HiT - Moderator Online

Denys HiT - Moderator Online

Daniel Rusu - Moderator Online Radio HiT FM

Danezu - Moderator Online Radio HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

Zuza Moderator Online HiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator