Criminalul din Onesti Gheorghe Morosan a ucis doi muncitori

Gheorghe Moroşan, bărbatul din Oneşti care a sechestrat doi bărbaţi şi apoi i-a ucis după ce negocierile cu Poliţia au eşuat, a fost împuşcat de nouă ori în timpul intervenţiei luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale.

Luni seara, Gheorghe Moroşan, de 68 de ani, din Oneşti, a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat. Chiar el a sunat la 112 şi a anunţat incidentul. Mai multe echipaje de poliţişti şi un negociator s-au deplasat la locul indicat, dar la ceva timp dupa multe negocieri bărbatul i-a înjunghiat pe cei doi muncitori. Unul a murit în apartament, altul la spital. "Agresorul a ajuns extrem de agitat, însoţit de Poliţie, unde prezenta multiple plăgi prin împuşcare. A fost evaluat în CPU (n.r. Compartimentul de Primiri Urgenţe), după care a fost preluat de echipa chirurgicală în vederea monitorizării. S-a intervenit chirurgical, s-a efectuat o laparatomie, pacientul prezenta nouă orificii, nouă traiecte care s-au extras ulterior, a fost împuşcat cu bile de cauciuc. După care, pacientul Gheorghe Morosanu a fost internat pe reanimare în vederea monitorizării.În momentul de faţă este intubat, ventilat mecanic, este insa stabil hemodinamic. Colegii mei vor decide, în funcţie de evoluţia stării dumnealui, când va fi detubat", a declarat dr. Anamaria Bălcescu, directorul medical al Spitalului Oneşti. Criminalul din Oneşti a fost împuşcat de nouă ori în timpul intervenţiei în forţă a luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale, după ce i-a înjunghiat şi ucis pe cei doi bărbaţi pe care i-a ţinut sechestraţi în apartamentul din Oneşti.

Moroşan a ajuns în stare gravă la spital, seara trecută, fiind operat de urgenţă. Cele două victime ale criminalului, Silviu Iştoan (38 de ani) şi Dan Pătatu (55 de ani) au suferit mai multe plăgi înjunghiate, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa. Una dintre victime a murit la fata locului , iar cealalta la spital. Între timp, anchetatorii au reţinut-o pe soţia lui Gheorghe Moroşan, aceasta fiind acuzată de complicitate.In tot acest timp sotia criminalului a privit de la un balcon superior si ii dadea acestuia tigari cu o franghie. În această seară, o instanţă de judecată a decis arestarea preventivă a femeii pentru următoarele 30 de zile.În geanta sotiei, poliţiştii au descoperit mai multe coliere din plastic, la fel ca cele folosite de Gheorghe Moroşan pentru a-i lega pe cei doi muncitori. Intreaga tragedie putea fi evitată dacă acesta era urmărit cu ceva mai multă atenție. Nu era prima oară când bărbatul amenința. A făcut-o chiar și pe o rețea de socializare vezi video cu mai multe detalii. Acesta s-a filmat în timp ce și-a spus întreaga poveste și a transmis că nu va ezita să ajungă la moarte de om dacă nu i se rezolvă situația. Victimele sale, doi bărbați, unul în vârstă de 36 de ani, necăsătorit, şi celălalt având 52 de ani care avea un baietel de 18 ani, erau trimişi chiar de actualul proprietar să efectueze unele reparaţii la instalaţia electrică având în vedere că apartamentul nu fusese folosit de o perioadă destul de bună,era pentru prima data cand accestea efectuau astfel de lucrari. Conform unur surse, familia Moroşan a pierdut apartamentul în urmă cu mai mulți ani de zile. Casa a revenit întreprinderi pentru care lucra soția criminalului. Societatea Chimcomplex a deschis procesul împotriva acesteia pentru delapidare. Fostă gestionară la această firmă, Aurelia Moroșan a fost somată în 2003 de către executorul judecătoresc Dorin Băjenaru să plăteasca o sumă uriașă de 8,3 miliarde de lei. “In conditiile in care nu veti executa de buna voie obligatia, se va proceda la scoaterea la vinzare a imobilului, proprietatea dumneavoastra, situat in Onesti“, se arăta în somație. Interesant este că suma care putea fi scoasă de pe urma vânzării apartamentului nu putea acoperi nici pe departe paguba imputată conform Deciziei nr. 420 a SC Chimcomplex SA.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Denys HiT - Moderator Online

Albertos HiT - Moderator Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Daniel Rusu - Moderator Online Radio HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Zuza Moderator Online HiTFM

Geo HiT - Moderator Online