Anne Marie - Moderator Online HiTFM

557

Salutare! Numele meu este AnneMarie (Anamaria), am 33 de ani si una din cele 3 voci feminine al celui mai îndrăgit radio online: RadioHiFm!

Iubesc,indragesc si ascult cu drag acest radio de aproximativ 8 ani! L-am descoperit din întâmplare, am fost întâi ascultatoare,”turn de control „ pe chatul radioului, ca mai apoi să devin moderatoare de emisii. Iubesc tot ce tine de HitFm: muzica, ascultătorii, colegii!

Dacă dorești să mă cunoști mai bine, te astept Online pe Radio HiT FM Romania să îmi ascultații emisile, va multumesc ca sunteți alături de noi și va invit sa imi ascultati programele muzicale Live cu AnneMarie pe HiT FM.

Va îmbrățișez cu drag!!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Ultima modificare Marți, 23 Aprilie 2019 18:57
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Recomandarile HiTFM Media

Ddos Host 

Sustine si tu HiTFM Romania

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact. 

Pixel

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Denys HiT - Moderator Online

Albertos HiT - Moderator Online

Alex FLY - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

Cataleya HiT - Moderator Live

LarY - Administrator (Responsabil) Facebook-ul RadioHiTFM

DannY HiT - Moderator Radio

Anne Marie - Moderator Online HiTFM