Cataleya HiT - Moderator Live

552

Buna dragilor, numele meu este Cataleya, una dintre vocile feminine de pe Radio HiTFM Romania si ma bucur foarte mult sa fac parte din staff-ul celui mai ascultat si iubit post de radio online.

Sunt născuta in Satu Mare (Ardeleanca nebuna), am 23 de ani și sunt săgetător. Pasiunea mea pentru radio am dobandit-o de aproximativ 7 ani și ma simt bine de fiecare data alături de voi, ascultătorii care sunt alături de mine de fiecare data. “Sunetul de care ai nevoie”, cam asta fac eu pe radio si ma reprezinta și o fac cu cel mai mare drag.

Doresc sa va mulțumesc ca ne ascultați și ne faceți emisiile mai frumoase, atât mie cât și colegilor mei, va imbratisez cu drag și va pup de nu va vedeți. Sunteți niște oameni minunați și ramaneti conectati cu Hit Fm.

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2019 10:13
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Recomandarile HiTFM Media

Ddos Host 

Sustine si tu HiTFM Romania

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact. 

Pixel

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Cataleya HiT - Moderator Live

DannY HiT - Moderator Radio

Albertos HiT - Moderator Online

Denys HiT - Moderator Online

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

LarY - Administrator (Responsabil) Facebook-ul RadioHiTFM

Anne Marie - Moderator Online HiTFM

Alex FLY - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT