KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Salutare dragi ascultatori de Radio HiT FM Romania Online, numele meu este Kike si sunt Dj-ul sau moderatorul de emisie al acestui minunat post de radio online iar multi dintre voi sunteti deja obisnuiti sa ma auziti in programul Istoria Manelelor prezentat in fiecare Duminica dupa orele 12:30 pe care il dedic cu drag iubitorilor de muzica veche : Istoria Manelelor KiKe On 

Fiecare om isi alege o meserie sau cel putin un domeniu de activitate in care sa profeseze. La unii se schimba directiile in functie de evolutie, iar la altii dragostea pt ceea ce fac zi de zi ramane pana la pensionare. Unii sunt atrasi de ceva din copilarie iar altii descopera pe parcursul vietii chemarea catre un domeniu.

Eu personal nu am visat niciodata in copilarie ca voi face ce fac acum. Nu am visat niciodata ca voi simti tracul de emisie in studiourile unui radio desi ascultam peste tot cate unul. Ideea e ca ador sloganul : "Multi asculta, putini recunosc"

Gusturile sunt diverse, muzica este diversa, asa ca fiecare alege ce-i place; eu am ales Radio HIT Fm, voi ati ales Radio Hit Fm, suntem impreuna, suntem prieteni.

Muzica Este Vocea Armonioasă A Creaţiei, Un Ecou Al Lumii Invizibile 

 

Frecventa Manelelor si Istoria Radio HiTFM Romania

 

Ultima modificare Luni, 05 Aprilie 2021 21:58
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Albertos HiT - Moderator Online

Andra - Moderator Online pe Radio HiT FM Romania

Daniel Rusu - Moderator Online Radio HiT FM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

DannY HiT - Moderator Radio

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Zuza Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM