Paul HiT - Moderator Radio HiT FM Romania

Buna ma numesc Paul, am 28 de ani sunt din Cluj-Napoca si sunt pasionat de muzica si mai ales sa moderez emisiunile la un post de radio, sa imi expun cunostintele cumulate si muzica de calitate.

Am inceput aceasta pasiune in anul 2010 cand am cunoscuti mai multi prieteni pe un xat unde intram sa ma relaxez si asa am incercat sa vedem cum se emite la un post de radio.

In anul 2016 tot pe xat am ascultat un post de radio foarte tare, era vorba de Radio Hit Fm unul dintre cele mai ascultate si apreciate posturi online de radio, unde muzica era diversificata si programele bine definite.

Am fost ambitionat si am trimis la ei un demo, iar cei de la HiT FM m-au ascultat si au spus ca sunt persoana potrivita pentru acest radio, m-am bucurat si ambitionat si mai mult si asa am ajuns sa fac parte din echipa Radio HiT FM Romania.

Doresc sa va mulțumesc ca ne ascultați și ne faceți emisiile mai frumoase, atât mie cât și colegilor mei, va imbratisez cu drag și va pup de nu va vedeți. Sunteți niște oameni minunați și ramaneti conectati cu Hit Fm si muzica de calitate.

 

Ultima modificare Miercuri, 10 Iunie 2020 08:02
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

 

 

Facebook Radio HiT FM

YouTube Radio HiT FM

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

 

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Paul HiT - Moderator Radio HiT FM Romania

Dj Mitza HiT - Moderator online RadioHiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

DannY HiT - Moderator Radio

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Denys HiT - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Zuza Moderator Online HiTFM