De la an la an, navigarea online pe internet migreaza din ce in ce mai mult de pe desktop catre dispozitivele mobile.
Din dorinta de a veni in ajutorul ascultatorilor din online, Radio HiT FM Romania, a creat aplicatii mobile disponibile in AppStore, GooglePlay si Huawei AppGallery pentru a putea asculta stream-urile live cu muzica preferata manele noi, manele vechi, Hituri alese, muzica noua, muzica veche, muzica petrecere, muzica populara pe absolut orice dispozitiv conectat la internet.

Aplicatia Radio HiTFM Romania Online

Aplicatiile mobile Radio HiT FM Romania sunt o modalitate foarte buna de a ajunge cat mai aproape de ascultatori, ba mai mult acestea iti permit o comunicare eficienta si apropiata cu cei care au ales sa te aiba in propriul telefon, tocmai de aceea, am creat si notificari de tip push, notificari legate de noutatile muzicale, emisuni Live disponibile ori informatii utile legate de Radio HiT FM.

Radio HiTFM AndroidRadio HiT FM Huawei APP GalleryRadio HiT FM Apple Iphone App Store

Totul este Gratuit si Simplu. Deci ce mai astepti ?  Incearca si daca iti place voteaza-ne in Google Play, AppStore sau APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

  Asculta Radio HiT FM Manele Romania gratuit, oricand si oriunde in lume prin diverse metode (LinuxWindowsWinamp, Android, iOSSmartTv
Recomandam sa ascultati acest radio online direct pe site la sectiunea * Asculta Live * (deoarece playere-le cu manele si petrecere din aceasta pagina sunt compatibile 100% cu orice telefon, tableta, tv, browser ) sau pe telefon descărcând aplicaţia noastră pentru ANDROID direct din Google Play cu numele Radio HiT FM, iOS din Apple Store cu numele : Radio HiT FM Manele Romania sau Aplicatia Radio HiT FM disponibila si in AppGallery

Info: Pentru a asculta postul nostru cu muzica noua, veche, dedicatii in direct, manele, muzica de petrecere, populara puteti sa folositi si programul WINAMP!

 Descarca WINAMP Gratuit, pentru sistem de operare windows, de aici:
Winamp

Descarca Listenul pentru adaugat in player ->> Click

 

Pentru orice problema LEGATA de Aplicatia Radio HiT FM Romania va rugam politicos sa ne scieti pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Radio HiT FM Manele - Cel mai iubit si ascultat post de radio online cu Manele din Romania care difuzeaza live manele vechi si manele noi, hituri muzicale, manele in direct la radio, aducem moderatori de emisie de calitate, dedicatii live si preferinte muzicale, special pentru ascultatorii de radio online!

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

Echipa Radio Hit Fm Romania va multumeste ca ati instalat si folositi aceste aplicatii.

Va dorim auditie placuta si ramaneti aproape de muzica buna !

Write a comment...
0 awesome comments!