Miscellaneous Information:

Pentru a intra IN DIRECT la radio, pentru DEDICATII LIVE sau pentru a Asculta LIVE, foloseste una din sectiunea corespunzatoare de pe site-ul online Radio HiTFM Romania!

Cum iau legatura cu Radio HiT Fm ?
Depinde ce iti doresti de la noi:

Ai de gand sa intri in contact cu DJ-ii RadioHiT ?

Trimite un SMS (semese sau esemes) la numarul 0762 932 932 (numar cu tarif normal)

Ai un demo pentru noi sau ai sugestii legate de muzica pe care o difuzam?

Trimite un mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vrei ca Radio Manele HiT sa fie partener la un eveniment organizat de tine?

Ai o idee de campanie promotionala si vrei sa lucrezi cu noi? Trimite un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Crezi ca poti face parte din echipa Radio HiT ?

 Lasa-ne damo-ul tau la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Pentru schimb de linkuri,bannere,orice alte intrebari,sugestii,reclamatii,injuraturi si pupaturi,foloseste This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dacă aveți vreo sugestie legată de prezentarea siteului, sau ați găsit vreo greșeală de orice tip, vă rog să trimiteți un mesaj pe adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Asculta / Dedicatii / Chat Live

Asculta HiTFM Live

Dedicatii Live

Chat Online

Sustine si tu HiTFM Romania

Sustine Radio HiT FM

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

Pixel

Descarca si Asculta pe Mobil

aplicatia radiohitfm.net

Cadouri Nicolas

 Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…