Alte informații

Alte informații:

Pentru a intra IN DIRECT la radio, pentru DEDICATII LIVE sau pentru a Asculta LIVE, foloseste una din sectiunea corespunzatoare de pe site-ul online Radio HiTFM Romania!

Cum iau legatura cu Radio HiT Fm ?
Depinde ce iti doresti de la noi:

Ai de gand sa intri in contact cu DJ-ii RadioHiT ?

Trimite un SMS (semese sau esemes) la numarul 0762 932 932 (numar cu tarif normal)

Ai un demo pentru noi sau ai sugestii legate de muzica pe care o difuzam?

Trimite un mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vrei ca Radio Manele HiT sa fie partener la un eveniment organizat de tine?

Ai o idee de campanie promotionala si vrei sa lucrezi cu noi? Trimite un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Crezi ca poti face parte din echipa Radio HiT ?

 Lasa-ne damo-ul tau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru schimb de linkuri,bannere,orice alte intrebari,sugestii,reclamatii,injuraturi si pupaturi,foloseste Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Dacă aveți vreo sugestie legată de prezentarea siteului, sau ați găsit vreo greșeală de orice tip, vă rog să trimiteți un mesaj pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

Asculta / Dedicatii / Chat

Asculta HiTFM Live

Dedicatii Live

Chat Online

HiTFM Prezent si pe Facebook