Contact Radio HiTFM Romania OnlinePe Radio HiTFM Romania ne straduim sa raspundem intrebarilor tale cat mai repede si sa-ti fim cat mai de ajutor. Nu lasa ca intrebarea ta sa ramana fara raspuns.

Pentru a intra IN DIRECT la radio, pentru DEDICATII LIVE sau pentru a Asculta LIVE, foloseste una din sectiunea corespunzatoare de pe site-ul online Radio HiTFM Romania!

Cum iau legatura cu Radio HiT Fm : Depinde ce iti doresti de la noi.

Ai un demo pentru noi sau ai sugestii legate de muzica pe care o difuzam : Trimite un mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vrei ca Radio Manele HiT sa fie partener la un eveniment organizat de tine : Ai o idee de campanie promotionala si vrei sa lucrezi cu noi? Trimite un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Crezi ca poti face parte din echipa Radio HiT : Lasa-ne damo-ul tau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru schimb de linkuri, bannere, orice alte intrebari, sugestii, reclamatii, injuraturi si pupaturi, foloseste Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Dacă aveți vreo sugestie legată de prezentarea site-ului, sau ați găsit vreo greșeală de orice tip, vă rog să trimiteți un mesaj pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.