Lansarea iPhone 13, confirmată: când apar noile telefoane de la Apple, ce trebuie să știi

Septembrie 08, 2021

Cu aproximativ o lună mai devreme decât în 2020, Apple va dezvălui familia de terminale iPhone 13. Se pare că gigantul din Cupertino este optimist în privința disponibilități acestor gadgeturi și vrea să le aducă cât mai repede pe piață.

Pe 13 octombrie 2020, oficialii Apple au dezvăluit patru telefoane noi, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max. Jumătate dintre acest gadgeturi au ajuns în magazine 10 zile mai târziu. Pentru cealaltă jumătate ai fost nevoit să aștepți până pe 13 noiembrie, o lună mai târziu. În 2021, noile smartphone-uri vor ieși din Cupertino semnificativ mai repede.

Pe 14 septembrie, Apple va organiza o conferință online pentru a dezvălui noua familie de terminale iPhone 13. Evenimentul este intitulat California Streaming și, pe lângă o nouă serie de iPhone-uri, se pare că va include lansarea unei noi generații de Apple Watch.

Ca de fiecare dată, invitația nu include prea multe indicii legate lansarea efectivă și nu este foarte clar ce vom vedea în cadrul transmisiei din Cupertino. Pe de altă parte, internetul a fost plin de zvonuri în ultimele luni despre aceste gadgeturi, deci este foarte improbabil să fim uimiți.

Conform datelor din piață, iPhone 13 va reprezenta un upgrade infim comparativ cu iPhone 12. Vizual s-ar putea să rămână neschimbat, cu excepția crestăturii din partea de sus a ecranului care ar trebui să devină un pic mai mică sau, cu un pic de noroc, să dispară cu desăvârșire. Pentru prima oară, cel puțin în cazul variantei Pro, iPhone 13 s-ar putea să aibă un ecran care stă aprins în permanență pentru a afișa câte detalii, precum ora exactă, bateria și câteva notificări. De asemenea, rata de reîmprospătare s-ar putea să ajungă la 120Hz, comparativ cu 60Hz în generația anterioară. Camerele ar trebui de asemenea să beneficieze de un upgrade, cu o stabilizare optică mai bună.

În ceea ce privește Apple Watch 7, nu se cunosc prea multe detalii, dar ar trebui să aibă un ecran un pic mai mare, să fie mai rapid și să includă mai multe aptitudini în a măsura sănătatea purtătorului.

Iphone 13 Disponibil la precomanda in Roamania si Preturi

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Albertos HiT - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Lansarea iPhone 13, confirmată: când apar noile telefoane de la Apple, ce trebuie să știi

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact