Reacția lui Yoannes, după ce Narcisa Moisa și-a cerut iertare cu ochii în lacrimi: ”Voi ați rămâne într-o relație toxică? De milă?”

Ianuarie 27, 2021

La câteva ore distanță de la momentul în care Narcisa Moisa a izbucnit în lacrimi pe contul de Instagram, implorându-și bărbatul iubit să se întoarcă la ea, iată că a venit și prima reacție a artistului! De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi? Chiar el a spus!

Vestea despărțirii dintre Narcisa Moisa și Yoannes a venit ca un șoc în lumea mondenă. Nimeni nu se aștepta cei doi să-și spună adio, mai ales când totul părea roz! Ei bine, iată că despărțirea a bătut la ușă mai repede decât credeau, situație ce a devastat-o pe celebra manelistă. În urmă cu câteva ore, Narcisa nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi pe contul de Instagram, implordându-l pe bărbatul iubit să se întoarcă la ea!

Reacția lui Yoannes, după ce Narcisa Moisa și-a cerut iertare cu ochii în lacrimi :

La scurt timp de la mesajele dureroase transmise de Narcisa, iată că a venit și prima reacție a lui Yoannes. Direct pe contul de Instagram, artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre despărțirea de celebra manelistă. Yoannes a recunoscut că Narcisa nu i-a greșit cu absolut nimic, dar mai ales, a ținut să demonteze toate zvonurile conform cărora focoasa brunetă l-ar fi înșelat.

Artistul a precizat că relația cu îndrăgita cântăreață era una toxică, motiv pentru care a ales să plece și să-și asume consecințele!

  • Nu mi-a greșit femeia, nu m-a înșelat cum am văzut mesaje pe aici... Este o neînțelegere temporară, probabil... Nici eu nu știu. Se întâmplă în toate familiie, doar că fosta mea a vrut să ne spălăm rufele în public. Era mult mai simplu dacă discuta cu mine... Nu am rămas cu nicio amantă... Sunt singur, singurel. Voi ați rămâne într-o relație, dacă ea ar fi toxică? De milă? Obligat?... Știam că o să iau mult hate... Mi-am asumat tot... Nici nu îmi doream să țineți cu mine! Mă mândresc să văd că că produsul este iubit la nivelul ăsta. Nu prea mi-a plăcut să mă afișez peste tot, sincer să fiu...”, a scris Yoannes pe contul de Instagram.

Yoannes: ”Era parte din mine, ne înțelegeam din priviri”

În încheiere, Yoannes și-a amintit de toate momentele frumoase petrecute alături de femeia iubită. Ba chiar a adus numai cuvinte de laudă la adresa ei, susținând că era totul pentru ea și că și-a dat tot interesul pentru o ajuta să ajungă la succesul colosal de care se bucură în momentul de față. Artistul a mai precizat că despărțirea de Narcisa Moisa este un șoc pentru el, deoarece nu se aștepta să ajungă în această situație.

  • ”Mi-am pus toată inima și tot sufletul în palmele ei, mi-am dat tot interesul pentru imaginea ei să o duc cât mai sus posibil, la fel cum aș face-o pentru mine, pentru că era parte din mine: ne înțelegeam din priviri, gândeam la fel, ne iubeam cu același foc amândoi... Îmi pare rău că vorbesc la trecut... Viața asta este tare ciudată! Sincer, nici eu nu mă așteptam la așa ceva...E un soc și pentru mine... Dumnezeu cu noi!”, a mai spus artistul.

 

Citeste si : 

Narcisa Moisa si Yoannes s-au despartit - Despartiti dar impreuna pentru proiectele muzicale

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Reacția lui Yoannes, după ce Narcisa Moisa și-a cerut iertare cu ochii în lacrimi: ”Voi ați rămâne într-o relație toxică? De milă?”

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact