Dezvăluirile incredibile ale unui medic care a discutat cu mii de pacienţi în stadii terminale. Iată ce vedem înainte să murim...

Decembrie 07, 2023

Ce vedem înainte de moarte. Descoperirea unui medic după ce a vorbit cu mii de pacienți în stadii terminale

Un renumit doctor din Statele Unite ale Americii care a discutat cu mii de persoane aflate în pragul morții a publicat o carte în care a explicat pas cu pas că, înainte de deces, cei mai mulți oameni au viziuni în care apar persoane dragi pe care le-au pierdut, potrivit Washington Post.

Mary, o femeie grav bolnavă, era pe patul de moarte. Când copiii ei s-au adunat în jurul patului, a început să legene un bebeluș imaginar. L-a strâns la piept, arătând o bucurie care era în contradicție cu suferința ei fizică. Copiii ei s-au adresat medicului, îngrijorați de faptul că mama lor avea halucinații, dar acesta i-a încurajat să o lase să joace un rol care avea sens doar pentru ea.

Mult mai târziu, au aflat că Mary a născut un bebeluș mort, cu mulți ani înainte să aibă ceilalți copii. Ceea ce părea a fi o halucinație bizară, de fapt, a ajutat-o pe femeie să rezolve o traumă pe care o ținuse în suflet timp de mulți ani. Femeia a decedat la scurt timp.

Medicul a intervievat mii de pacienți cu boli în stadii terminale, aflați în pragul morții, despre viziunile și visele lor

Christopher Kerr, medicul care a îngrijit-o pe Mary, a menționat faptul că acel moment i-a schimbat viziunea asupra morții.

Se pare că astfel de viziuni, vise și experiențe, precum cele manifestate de Mary, sunt comune înainte de momentul decesului.

 

Kerr a scris o carte pe care a publicat-o în anul 2020, în care a descris aceste viziuni și modul în care îi ajută pe oameni să se pregătească pentru sfârșit.

Medicul a descoperit faptul că majoritatea pacienților tind să vadă oameni pe care i-au iubit de-a lungul vieții și care au murit. În aceste viziuni pot să apară și animale de companie sau obiecte care au avut un rol important pentru ei.

 

Aceste viziuni îi ajută pe cei aflați pe moarte să se reunească cu oamenii pe care i-au iubit și i-au pierdut, momente care le aduc iertare și pace, a explicat medicul.

Ce simte un om cu 1 minut înainte de a muri

Momentul morţii continuă să fie un mister! Totuşi, oamenii de ştiinţă au stabilit ce înseamnă practic moartea şi care sunt factorii care duc în acel punct. Organismul trece printr-o stare de moarte clinică, urmată de moartea biologică, potrivit cercetătorilor.

Savanţii spun că senzaţia de dinaintea unei morţi violente este similară cu aceea pe care o trăieşti când te uiţi la un film horror. Creierul nostru are aceeaşi reacţie în ambele cazuri.

Atunci când o persoană este înjunghiată, inima se opreşte, la fel şi respiraţia (moarte clinică), însă nu şi creierul, ci dimpotrivă, atunci este momentul când el lucrează cel mai intens, potrivit cercetărilor.
În această fază, dacă se intervine medical, oamenii pot fi readuşi la viaţă, altfel nu au nicio şansă.

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost interesaţi să afle cu un ceas mai devreme când vine sfârşitul. Şi nu despre sfârşitul lumii este vorba, ci despre sfârşitul vieţii – nici măcar al vieţii lor, ci al celor dragi, de care ştiu că se vor despărţi pentru totdeauna. Semnele se arăta atât celor care vor pleca într-o altă lume, cât şi celor care rămân.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Albertos HiT - Moderator Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Dezvăluirile incredibile ale unui medic care a discutat cu mii de pacienţi în stadii terminale. Iată ce vedem înainte să murim...

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact