Trapanele noul gen muzical

Martie 24, 2021

Totul despre curentul muzical care face ravagii în România trapanea.

Video integral  Jador si Lino Golden -Dau moda de la care a prornit toata nebunia si exploxia muzicala.Ce înseamnă trapanele, ce sunt trapanelele şi cine a adus acest gen muzical în România? Aceste întrebări par să fie pe buzele tuturor. În ultima perioadă trending-ul de pe Youtube pare să fie acaparat de acest nou curent muzical. Debutul pe piaţa muzicală a fost făcut cu melodia „Dau moda”, cântată de Jador şi Lino Golden. Însă în spatele acestui fenomen de succes se află nimeni altul decât Alex Velea.

Ce înseamnă trapanele

Trapanelele sunt o îmbinare de genuri muzicale şi anume trap şi manea. Alex Velea este omul din spatele acestei creaţii muzicale. Liderul „Golden Boy Society” a avut o idee genială, care, în ultimul timp, a acaparat Youtube-ul. Totul a început cu melodia „Dau moda”, cântată de Jador şi Lino Golden. Această melodie a luat naştere într-o tabără de creaţie de la Borşa. Acolo mai mulţi artişti au fost implicaţi într-un proiect în care fiecare dintre ei trebuiau să compună şi să interpreteze o manea într-o oră. Echipa lui Alex Velea s-a „duelat” cu echipa Addei şi cu cei de la Vanotek.După lansarea melodiei, o nouă grupare a luat fiinţă sub ochii aceluiaşi Alex Velea care intre timp a incetat colaborarea cu Lino Golden si Mario Fresh. Noul label poartă denumirea de „Trapanele All Stars” şi au reuşit să creeze colaborări cel puţin inedite. În noul curent muzical putem întâlni colaborări intre Nelu Ploiesteanu şi Jon Băiat Bun, cunoscutul raper Jianu cu Florin Cercel sau Alex Velea într-o colaborare mai mult decât inedită cu Tzancă Uraganu. Această mixtură de stiluri a prins enorm în România, iar cea mai vizualizată melodie rămâne „Dau moda”, care a reuşit să adune 72 de milioane de vizualizări.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Trapanele noul gen muzical

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact