Black Friday România 2022 - Vinerea Neagra cu Reduceri

Octombrie 04, 2022
Black Friday 2022 Black Friday 2022

 Black Friday sau Vinerea Neagra este evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri.Black Friday 2022 România se organizează Official în data de 11 noiembrie 2022. Conform tradiției americane, Black Friday 2022 este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 25 noiembrie 2022. Trecutul ne spune că e foarte posibil să avem mai multe perioade de reduceri, care se pot extinde peste mai multe weekenduri iar ofertele pregatite anul acesta pentru marele eveniment de Black Friday 2022 se desfasoara incepand cu data de 21 Octombrie.

Black Friday 2022 dureaza mai mult decat in anii trecuti, reducerile se vor succeda intr-un ritm ametitor timp de 6 saptamani.

Numărătoarea inversă până când se va da startul reducerilor a început! În fiecare an, are loc cel mai așteptat eveniment de cumpărături: Black Friday.

Ediția din acest an se așteaptă să fie una de senzație, după cei doi ani de pandemie, care au schimbat radical comportamentul de shopping al cumpărătorilor. Tot mai mulți clienți își amână cumpărăturile pentru marea zi a reducerilor, dar, cel mai important, au adoptat modelul occidental și preferă cumpărăturile online.

Stocurile de anul acesta sunt generoase, gama extrem de variata si din toate categoriile, plus multe produse. Foarte multe produse. Cum iti suna un milion de produse din care sa alegi?

Un concept american, iubit de români

În România, Vinerea Neagră reprezintă un curent adoptat de curând, de câțiva ani. Chiar dacă este o modă împrumutată de peste Ocean, evenimentul a avut un mare succes în România.

 
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Black Friday România 2022 - Vinerea Neagra cu Reduceri

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact