CRBL - Eu (videoclip nou)

  CRBL ne ofera o noua piesa de vara, alaturi de Isaia - Eu. Videoclipul pentru noul single se potriveste cu anotimpul fierbinte, fiind filmat pe malul marii, in Spania si la Mamaia.

   

  Isaia a absolvit Liceul de Arta din Galati, Sectia Canto si Pian, iar apoi a urmat facultatea de teatru. Ulterior, Isaia s-a orientat catre activitatea de MC si a colaborat cu numeroase cluburi din Bucuresti si din tara.

  CRBL nu mai are nevoie practic de prezentare dupa ce s-a lansat alaturi de cei de la SIMPLU, pentru ca apoi sa isi construiasca o cariera solo. Pana acum, CRBL ne-a oferit hituri precum K-boom, Petre, iar anul trecut a colaborat si cu Anda Adam pentru piesa acesteia, Seri de mai, iar la final de 2015 ne-a surprins cu single-ul Plange sufletul meu.

  Va place noua piesa CRBL?

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Asculta / Dedicatii / Chat

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  HiTFM Prezent si pe Facebook