Bia Khalifa batuta de un taximetrist

Martie 15, 2021

Bia Khalifa de la "iUmor", scandal și cursa groazei cu un șofer: “M-a dat cu capul de ușa mașinii”.

Bia Khalifa a reclamat miercuri seară la Poliție că a fost agresată de un șofer de taxi Uber. Bia Khalifa, concurenta de la iUmor, a trăit o experiență terifiantă. Mai precis, o banală cursă cu mașina, către casă, s-a transformat în cursa groazei.“Am comandat un Uber. A fost o situație foarte nasoală. M-am dus aseară să-mi fac genele. La plecare, am chemat un taxi. Când am intrat în mașină l-am rugat pe șofer să oprească la un Mac (McDonald's) din sectorul 1, pentru că nu mâncasem toată ziua. El și-a continuat cursa. După câteva minute i-am zis: «ați uitat să opriți la Mac». Și atunci mi-a zis: «nu opresc nicăieri, eu sunt plătit să merg nu să stau»”, a povestit concurenta de la iUmor. A urmat un schimb dur de replici între cei doi, în urma căruia șoferul ar fi început să conducă haotic, până în punctul în care Bia s-a lovit de mai multe ori cu capul de portieră. "A început să facă intenționat serpentine pe stradă cu mașina și m-a dat de mai multe ori intenționat cu capul de ușă. Avea un rânjet malefic pe față, în timp ce mă dădea cu capul de uși. M-a dat cu capul rău de tot. I-am zis să oprească, dar nu a vrut. I-am zis opriți că sun la Poliție. Am sunat la 112 din mașină și el a vrut să-mi ia telefonul. A venit Poliția în 3 minute”, a povestit tânăra, la Xtra Night Show, la Antena Stars. În urma incidentului, Bia Khalifa va depune azi o plângere penală împotriva șoferului.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Albertos HiT - Moderator Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Bia Khalifa batuta de un taximetrist  |  Radio HiT FM Romania - Radio HiT FM Romania | 2021

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact