Lansarea iPhone 14 - Acesta va avea un Ecran Perforat pentru Camera Frontala

Ianuarie 05, 2022

iPhone 14 va fi lansat de catre compania Apple cu un ecran perforat pentru camera frontala, sau cel putin asta ne spun noi informatii inca nelansate cu privire la noua serie de telefoane care este in dezvoltare in Cupertino pentru lansare in toamna anului acesta.

iPhone are de ani de zile un decupaj in partea superioara a ecranului pentru a oferi posibilitatea de a utiliza un sistem de recunoastere faciala in vederea deblocarii telefoanelor, insa cu iPhone 14 lucrurile urmeaza sa se schimbe intr-un final in bine si pentru fanii Apple din toata lumea.

iPhone 14 fara decupaj in ecran ar putea avea Face ID ascuns sub acesta, sau eliminat complet pentru a face loc Touch ID, un sistem pe care foarte multi dintre fanii companiei americane il cer inapoi de ani de zile, dar pe care e totusi putin probabil sa il mai primeasca.

iPhone 14 se anunta totusi a fi un telefon extrem de interesant, chiar daca in baza informatiilor de acum se pare ca doar unele modele din serie ar urma sa vina cu asemenea tipuri de ecrane, cel mai probabil cele Pro, in timp ce restul ar cam trebui sa ramana fara aceasta schimbare majora.

 iPhone 14 ar trebui sa fie lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, cel mai probabil prin luna septembrie, insa pana atunci vom afla cel mai probabil mai toate noutatile importante care vor fi integrate de catre compania americana pentru noi.
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Lansarea iPhone 14 - Acesta va avea un Ecran Perforat pentru Camera Frontala

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact