Mirela Vaida ataca cu un pietroi in direct de o femeie goala la Acces Direct

Martie 20, 2021

ȘOCANT! MIRELA VAIDA A FOST ATACATĂ ÎN DIRECT, LA TV „A VENIT FIX SPRE CAPUL MEU CU PIETROIUL” VIDEO

Video Mirela Vaida prezenta începutul emisiunii „Acces Direct”, când, deodată, o femeie a intrat în studio și a aruncat cu un obiect către ea. Prezentatoarea TV s-a speriat foarte tare și a început să țipe. „Nuuuu, te rog nu!” , a spus prezentatoarea. Cei din staff s-au speriat și ei și au intervenit imediat. Mirela Vaida deja fugise din platou țipând, fiind urmărită de agresor. Postul Antena 1 a luat pauza preț de multe minute. Mirela Vaida a povestit totul în lacrimi, tremurând. „Sunt in stare de soc, fac eforturi sa nu cedez. Dupa cum vedeti ne-a fost spart platoul.Avem un pietroi care trebuia sa fie in capul meu. Doamna a făcut firul atacului foarte bine. Ea era dezbrăcată complet. Au imoblizat-o colegii mei. Am chemat poliția. Am luat un calciu. Sunt în șoc realmente. Dacă tot s-a creat acest context, n-am depus o plângere la politie, dar ar trebui s-o fac. Primesc mesaje de la o doamnă Șerban care îmi termite mesaje pe Facebook. Doamna este criminala de la metrou, care am înțeles că este la închisoare. Și are acces la internet să-mi trimită mesaje.A venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu e totuși că nu m-a nimerit.

 

Îmi este teamă.”, a povestit Mirela Vaida plângând.

Mirela Vaida a menționat că acea femeie o amenința spunând „O să plătești. Să-mi dai banii înapoi.” în timp ce a intrat în platou atacând-o. Agresoarea a fost externată de la Obregia cu diagnosticul de „RETARD” „Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Autoarea a fost externata de la Obregia pe data de 12.03.2021, are diagnosticul de RETARD.”, a transmis Poliția Capitalei.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Mirela Vaida ataca cu un pietroi in direct de o femeie goala la Acces Direct

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact