Stomatologul violator din Bucuresti are mai multe victime nu doar pe Lolrelai

Martie 05, 2021

Încă o victimă a stomatologului-violator face declarații șoc! Alina a fost abuzată când avea 17 ani: „Mi-a dat pantalonii jos”

Încă o victimă a stomatologului-violator își spune povestea terifiantă, pentrecută când nu avea nici măcar 18 ani era inca minora. Tânăra descrie momentele teribile prin care a trecut alături de dentistul acuzat de tot mai multe femei că le-ar fi abuzat fără nici un pic de teamă.O noua victima a presupusului medic stomatolog-violator iese să își spună povestea terifiantă, la Acces Direct. Alina, după cum a dorit să i se spună, a povestit cum, în urmă cu mai bine de șapte ani, a decis să își rezolve o problemă la una dintre măsele. Necunsocându-l pe medic în prealabil, a apelat la serviciile lui, afișate pe un panou publicitar din zona Ștefan cel Mare, unde activa, la acea perioadă, bărbatul în cauză. O nouă victimă îl acuză pe stomatologul-violator Tânăra povestește cum, ajunsă la cabinet, o altă doamnă tocmai ce părăsea garsoniera în care era amenajat spațiul de lucru. Nimic nu i-a atras atenția, decât faptul că nu exista o asistentă, iar imobilul era foarte mic și limitat ca spațiu. A urmat apoi exact același model de abordare al medicului, motivată de nevoia executării unei intervenții dentare. „După ce a plecat doamna dinaintea mea a încuiat ușa, spunea că vrea să fumeze. M-a pus pe scaun, a început să lucreze. Am simțit că se învârte tot cabinetul cu mine.

Nu mi-a făcut niciun fel de anestezie sau ceva. Mi-a dat de mai multe ori cu acest spray îngură și tot mă întreba dacă am amorțit. Cred că m-a drogat pentru că eu făceam, ractic, tot ce îmi spunea el. După ce a terminat la măsea, mi-a spus să mă ridic de pe scaun. M-a ținut el, pentru că nu mai puteam să merg pe picioare”, a povestiti Alina, rememorând clipele de coșmar. Lucrurile abia cum se precipită, pentru că, după spusele tinerei, bărbatul urmărea să își amețească foarte tare victimele înainte de a le aborda în cel mai direct mod posibil. După ce și-a dat seama că Alina nu mai are cum să se împotrivească sau să se apere în vreun fel, stomatologul a trecut la următorul pas, provocându-i fetei cea mai mare traumă din viață.„Eram foarte amețită, după a încpeut să mă pipăie. Eram foarte conștientă, dar nu puteam să fac nimic. L-am împins, el tot mă pipăia. A mers mai departe, mi-a dat pantalonii jos, s-a frecat de mine și a ejaculat. Practic a fost un viol, doar că nu s-a ajuns la acel tip de act sexual, pentru că a ejaculat înainte de a se întâmpla ceva. Am plecat singură, pe picioare de la cabinet. După 2-3 zile m-a sunat și mi-a zis să merg la dânsul la cabinet pentru o albire grauită, pentru că urma 8 martie. L-am întrebat <ce mi-ai făcut>, mi-a spus că <ne-am simțit bine amândoi>, și i-am zis că nu, doar el s-a simțit bine. Toată viața o să îmi amintesc lucrul ăsta, m-a marcat foarte mult”, a încheiat Alina .Detaliile concid foarte mult cu cele ale vedetei Tv concurenta de la Iumor Lolrelai care a facut initial public acest terifiant incident.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Albertos HiT - Moderator Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Stomatologul violator din Bucuresti are mai multe victime nu doar pe Lolrelai

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact