Un tramvai din Iasi a ramas fara frane si a intrat in toate masinile din cale - VIDEO

Martie 16, 2021

Accident teribil la Iasi. Momentul in care un tramvai a ramas fara frane si a intrat in toate masinile din cale -Video

Un tramvai si sase autoturisme au fost implicate intr-un accident grav produs marti, 16 martie, pe strada Anastasie Panu, din municipiul Iasi. Din primele informatii, se pare ca mijlocul de transport in comun a ramas fara frane si nu a putut evita contactul cu autoturismele care asteptau la semafor. O persoana a ramas incarcerata si a fost transportata la spital.  "Politia o sa isi faca treaba si o sa aveti un raspuns. Deocamdata, sunt in stare de soc. Va rog intelegeti ca sunt stresat. Oamenii se pare ca sunt in regula. Asteptam verdictul medicilor. Masinile erau la semafor", a declarat vatmanul. Compania de Transport Public Iasi va face o ancheta pentru a stabili cauza accidentului. "Nu ne putem pronunta. In general toti spun ca au ramas fara frane. Am facut o comisie si urmeaza sa fie evaluat. Poate din cauza stresului si din imprejurarile evenimentului asta a fost primele cuvinte. Tramvaiul este sigilat si urmeaza sa fie evaluat", a declarat Cristian Stoica, director al Companiei de Transport Public Iasi.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Un tramvai din Iasi a ramas fara frane si a intrat in toate masinile din cale - VIDEO  |  Radio HiT FM Romania - Radio HiT FM Romania | 2021

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact