Vaccinul AstraZeneca este sigur și eficient

Martie 18, 2021

Decizie finală a Agenției Europene a Medicamentului: Vaccinul AstraZeneca este sigur și eficient

Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a anunțat concluziile Comitetului de siguranță privind vaccinul AstraZeneca. Directoarea EMA, Emer Cooke, a precizat că vaccinul AstraZeneca este sigur și eficient impotriva coronavirusului, dar va fi o investigație suplimentară privind cazurile rare de reacții secundare semnalate. „Acest vaccin este sigur și eficient și îi protejează pe cetățeni împotriva COVID-19”, a afirmat Emer Cooke. Aceasta a mai spus că vaccinul nu este asociat cu riscurile de coagulare a sângelui, precizând că s-a înregistrat un număr mic de astfel de cazuri. „Pe baza documentelor și analizelor, nu putem stabili o legătură între aceste cazuri și vaccin”, a subliniat directoarea EMA. Emer Cooke a subliniat că 7 milioane de oameni au fost vaccinați în UE și 11 milioane în Marea Britanie și că este inevitabil să apară și reacții secundare. „Acest vaccin este sigur și eficient în prevenirea COVID-19 și beneficiile sunt mult mai mari decât riscurile. Nu există nicio problemă privind calitatea acestuia”, subliniază Comitetul de siguranță în concluziile investigației privind cazurile de tromoboze semnalate în urma vaccinării cu AstraZeneca. Principalele concluzii ale Comitetului pentru evaluarea riscului în materie de farmacovigilenţă: Raportul beneficiu-risc pentru vaccinul COVID-19 de la AstraZeneca rămâne nemodificat. Beneficiile vaccinării împotriva COVID-19 depășesc riscurile reprezentate de efectele adverse;.* Nu există dovezi ale unor probleme legate de loturile specifice de vaccin sau de anumite unități de producție.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Vaccinul AstraZeneca este sigur și eficient  |  Radio HiT FM Romania - Radio HiT FM Romania | 2021

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact