Gojira & Planet H feat ALAN & KEPA - Beau Beau (videoclip nou)

  https://www.youtube.com/watch?v=AXxa2QZM8Gs

  La nici o luna de la ultima piesa, “Somebody”, Gojira & Planet H au o noua colaborare. Impreuna cuAlan & Kepa lanseaza “Beau Beau”, o piesa ce adopta genul hip-hop clasic.

   

  Dupa succesul inregistrat cu piesa “BANG BANG”, cei patru artisti au hotarat sa reia formula si sa lanseze un nou single. Gojira si Planet H s-au ocupat de instrumentalul piesei “Beau Beau”, in timp ce Alan &  Kepa au scris versurile piesei.

  Vedeta videoclipului este Cosmina Pasarin. Versurile si clipul se doresc a fi o radiografie a “barbatului din bar”. Sportivi sau intelectuali, pe toti ii poti regasi in cluburi. Clipul este realizat cu umorul specific entertainerului tv, Gojira (George Andreescu), o parodie de actualitate, care analizeaza placerea de a consuma alcool dincolo de limite.

  In timp ce regia si parte din scenariu au fost asigurate de Mihai Pircalabu, de productie s-au ocupat LOWWS, Robert Ionicioiu si Andreescu George, iar de Mix & Master, Paul Opris.

   Cum vi se pare noul lor videoclip?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…