Gojira & Planet H feat ALAN & KEPA - Beau Beau (videoclip nou)

  https://www.youtube.com/watch?v=AXxa2QZM8Gs

  La nici o luna de la ultima piesa, “Somebody”, Gojira & Planet H au o noua colaborare. Impreuna cuAlan & Kepa lanseaza “Beau Beau”, o piesa ce adopta genul hip-hop clasic.

   

  Dupa succesul inregistrat cu piesa “BANG BANG”, cei patru artisti au hotarat sa reia formula si sa lanseze un nou single. Gojira si Planet H s-au ocupat de instrumentalul piesei “Beau Beau”, in timp ce Alan &  Kepa au scris versurile piesei.

  Vedeta videoclipului este Cosmina Pasarin. Versurile si clipul se doresc a fi o radiografie a “barbatului din bar”. Sportivi sau intelectuali, pe toti ii poti regasi in cluburi. Clipul este realizat cu umorul specific entertainerului tv, Gojira (George Andreescu), o parodie de actualitate, care analizeaza placerea de a consuma alcool dincolo de limite.

  In timp ce regia si parte din scenariu au fost asigurate de Mihai Pircalabu, de productie s-au ocupat LOWWS, Robert Ionicioiu si Andreescu George, iar de Mix & Master, Paul Opris.

   Cum vi se pare noul lor videoclip?

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel