Radio Manele Online - HiT FM - Asculta Live

  Radio Manele Online - HiT FM - Asculta Live Radio HiT FM Manele si ei parte la cele mai noi manele,

  cea mai buna muzica online insotita de cele mai frumoase dedicatii muzicale pentru persoanele drage! Asculta HiT FM si te aliniezi distractiei on-line pe chatul live al radioului, unde te asteapta echipa Radio HiT FM Romania si membrii ai chatului RadioRomaniaRadioHiTFm.

   

  Asculta Live - Radio Online

   

  Stream-urile Online Radio HiTFM sunt structurate in functie de genul muzical difuzat ( manele sau muzica populara de petrecere).Constant sunt adaugate si actualizate stiri si informatii despre piata media romaneasca si internationala, video manele Hituri, videoclipuri online ce se pot viziona live direct de pe site cu manele, muzica dance si romaneasca.

  Daca iti plac piesele bune, informatia si divertismentul esti invitatul nostru, indiferent de ora la care ne accesezi.

  Suntem HiT FM - Suntem preferatii vostri! - Hituri si Dedihituri Online.

  RADIO MANELE ONLINE

  In anul 2014 am fost preferatii vostrii, ne-ati ascultat live si ati fost alaturi de noi, pentru anul 2015 promitem sa ramanem la fel de buni sau poate printre cei mai buni , pentru ca Radio HiT FM este un radio care te respecta!

   Noutate : Daca pentru anul 2015 am promis sa incercam sa fim printre cei mai buni in domeniul Radioului online se pare ca am si reusit, iar de acum inainte pentru urmatorii ani promitem sa ramanem preferatii vostri ! Ramai conectat pe Radio HiT FM Manele pentru a fi la curent cu cele mai noi Hituri, cea mai buna muzica on-line,videoclipuri - Hituri si Dedi-Hituri!

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Asculta / Dedicatii / Chat

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  HiTFM Prezent si pe Facebook