A murit Petrica Cercel! Cantaretul de manele a fost intubat dupa ce a fost diagnosticat cu noul CoronaVirus

Septembrie 16, 2021

 A murit Petrica Cercel, un nume greu in lumea manelistilor de pretutindeni, tatal celebrului Ionut Cercel. Petrica Cercel s-a stins din viata in urma cu cateva minute, Cantaretul de manele a fost intubat dupa ce a fost diagnosticat cu noul CoronaVirus desi initial a refuzat ingrijrile medicilor din Capitala.

Zi neagra in familia Cercel. Petrica Cercel s-a stins din viata, artistul a fost extrem de cunoscut pentru cariera sa de-a dreptul rasunatoare de aproximativ doua decenii, fiind si un model pentru fiul lui Ionut Cercel, care la fel ca si tatal lui, s-a bucurat de un mare succes in muzica.

Duminica ionut Cercel a anuntat ca tatal sau, Petrică Cercel a fost internat de urgență la spital și se află în stare gravă după ce a fost infectat cu COVID-19.

Petrică Cercel se afla internat în spital după ce a fost infectat cu COVID-19. Manelistul se află în stare critică, iar medicii au facut tot posibilul de a-l menține în viață. La început artistul a crezut că se confruntă cu o simplă răceală și nu a luat în serios simptomele, iar la scurt timp starea de sănătate s-a agravat și a fost transportat la spital pentru a rămâne sub supravegherea medicilor.

 

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit A murit Petrica Cercel! Cantaretul de manele a fost intubat dupa ce a fost diagnosticat cu noul CoronaVirus

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact