Proteste impotriva noilor restrictii in Constanta, Braila, Galati chiar si dupa ora 20:00

Martie 28, 2021

Video Noi proteste in toata tara chiar si dupa ora 20:00 duminica seara, ora la care toti romanii ar trebui sa fie in casa.Oameni protesteaza pasnic si cer demisia lui Arafat.

Noi proteste au fost pornite in toata Romania, odata cu noile restrictii impotriva Covid 19. Oameni au iesit in strada in Galati, Braila, Constanta, Cluj Napoca chiar si Bucuresti.Revolta fata de noile restrictii impuse pentru coronavirus. Sute de oameni au protestat duminică în Constanța și Brăilă împotriva noilor restricții instituite de autorități pentru a opri răspândirea pandemiei de coronavirus.Potestele continua chiar si dupa ora 23:00 si se extind din ce in ce mai mult in mai multe orase.Oameni sunt disperati si nu mai suporta ,au ajuns la disperare ,foate multa lume si-a pierdut locul de munca, nu mai suporta atata restrictie si atatea ordine.Galati este blocat in totalitate din cauza protestelor si oameni cer demisia lui Arafat.

Protestele, la care participă mai ales tineri, au fost promovate de organizațiile AUR din cele două orașe, după cum arată transmisiile live pe rețelele sociale. În Constanța, protestul a debutat în fața sediului prefecturii, de unde coloana a plecat în marș prin oraș, ajungând pe faleza Cazinoului și pe bulevardul Tomis, potrivit Neptun TV. Protestatarii cer ridicarea restricțiilor de circulație și a celor referitoarea la orarul de funcționare a magazinelor și teraselor.Protestatarii anunta ca vor continua si maine cu noi proteste si mai mari. Oameni nu au intrat in case la ordinul lui arafat si au decis sa iasa in strada sa protesteze pentru drepturile lor.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Albertos HiT - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Proteste impotriva noilor restrictii in Constanta, Braila, Galati chiar si dupa ora 20:00

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact